Sore, totul despre ce se întâmplă în familia ei! Vedeta a făcut confesiuni extrem de sincere VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Sore este una dintre cele mai apreciate şi populare artiste de la noi din ţară, dar cu toate acestea, întotdeauna a fost foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Răi da’ Buni, frumoasa cântăreaţă a oferit detalii din intimitatea familiei sale.

Sore a făcut confesiuni extrem de sincere atât despre relaţia cu fiica sa, Erin, cât şi din copilăria sa. Interviul a avut loc în timp ce îşi făcea o schimbare surprinzătoare de look. Frumoasa blondină se pregăteşte intens pentru festivalurile din anul acesta, dar cu toate acestea, întotdeauna găseşte timp să îşi creeze amintiri alături de micuţa sa.

„Erin este la vârsta în care pot face aproape orice cu ea şi are un simţ al umorului bine dezvoltat. Îi place sa călătoreasca, să aibă activităţi şi nu îi place sa stea acasă. Weekend-urile le petrecem ori acasă, ori la munte. În timpul săptămânii mergem la piscina, este o persoană sociabilă şi are 3 ani jumătate, dar în fiecare zi mă anunţă că are 4, 7, ba chiar şi 38 de ani. Îmi spune mereu că este mai mare decât mine.(...) Nu mai ştiu dacă îmi plăcea să mă îmbrac în rochiţe sau nu, dar îmi aduc aminte că aveam părul scurt. (...) Mama a fost întotdeauna relaxată în creşterea mea şi cred că asta a contat foarte mult. Nu m-am speriat niciodată de nimic. Întotdeauna am fost apropiate, nu mergeam către prietenele mele ci mergeam către ea. Îmi doresc să am aceeaşi relaţie şi cu Erin.” a declarat Sore, în exclusivitate, pentru Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest