Soţia lui Leo Iorga, devastată de durere după moartea artistului: „N-a acceptat niciodată că lupta se va termina” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Leo Iorga a trecut în nefiinţă a lăsat în urmă, foarte multă suferinţă în sufletele celor care l-au cunoscut şi apreciat, iar printre aceştia se numără membrii familiei sale. În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, soţia şi fiul cel mare au vorbit despre unul dintre cele mai grele momente cu care s-au confruntat vreodată.

Leo Iorga s-a stins din viaţă în urmă cu trei saptămâni şi în ciuda faptului că a luptat aproape un deceniu cu cancerul de plămâni, soţia artistului nu s-a gândit nicio clipă că boala va învinge. Paula Iorga a mărturisit că în ciuda faptului că nu îsi mai are partenerul de viaţă alături, îi simte spiritul oriunde merge. Pentru că este important să îi ai pe cei dragi alături, atunci când are loc un aşa eveniment tragic, alături de Paula au fost cei doi copii, cât şi restul familiei.

"E și el pe aici pe undeva așa că tot suntem în familie. Chiar dacă nu îl vedem. Copiii au fost alături de mine, în special Paul, Edi având un serviciu, un program. Paul a fost mult lângă mine și Leo, nu pot decât să apreciez, ajutor mai mare nici că puteam să am. Ei am fost alături de mine. Noi am făcut voiaj prin spitale, începând cu 12 august. În momentul acela n-a fost șoc, umblam cu candeluțele în poșetă că nu știam când se va întâmpla.", a declarat Paula Iorga, la Răi Da Buni.

Edi Iorga a mărturisit că în această perioadă grea, toată atenţia s-a focusat pe mama lui. Chiar dacă au fost momente în care a reacţionat mai impulsiv, băiatul cel mare al lui Leo Iorga a spus că acum se simte mai responsabil faţă de familia sa, după moartea figurii paterne.

"Cât de mult am putut să stăm lângă ea, am stat. Am fost mult mai atenți cu ea. E greu, s-a întâmplat tot ul foarte repede, deși noi cumva ne așteptam la treaba asta, de cât de greu e în continuare. Cumva suntem bucuroși că s-a încheiat așa, zi de zi văd chestii pe care nu le gândeam sau făceam. Mă simt mai responsabil, sunt un pic mai stresat, reacționez mai impulsiv, cel puțin momentan. Mama a fost încăpățânată, n-a acceptat niciodată că lupta se va termina. Au fost 9 ani de luptă.", a spus și Edi Iorga.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest