Te aşteptai la aşa ceva? Ce face Mihai Morar cu o zi înainte de a reveni pe micile ecrane

 

Luna august a fost pentru Mihai Morar o perioadă de relaxare totală. Prezentatorul TV a călătorit alături de familia lui atât, în ţară, cât şi în străinătate. A avut timp să se relaxeze şi să se distrze pe cinste.

Ca orice orice lucrul frumos, parcă şi vacanţa se termină mereu prea repede, oricât de lungă ar fi. De mâine, Mihai Morar trebuie să se întoarcă la muncă, atât la radio, cât şi la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

A vrut să profite la maxim şi de ultima zi de vacanţă, aşa că prezentatorul s-a destins într-un mod inedit. În urmă cu puţin timp, prezentatorul a postat o fotografie de senzaţie pe pagina sa de socializare.

"Astăzi mă lupt cu valul, iar de mâine începe balul. ‪#‎ultimazidevacanță‬" , a scris Mihai Morar, în dreptul fotografiei.

După cum se poate vedea şi în imagine, Mihai Morar se simte pregătit pentru revenirea pe micile ecrane şi a ales senzaţiile tari pentru ultima zi de vacanţă.

Mihai Morar prezintă în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, emisiunea "Morning Zu", de la Radio Zu, iar seara, de la ora 19:45, este moderatorul emisiunii "Răi' da buni", de la Antena Stars.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest