Toată lumea, cu gândul la Andreea Marin la auzul noii melodii, "Poveşti cu zâne". Lavinia Pârva explică, în exclusivitate

 
+2 click pentru
galerie

"Zână" în România e una singură! Andreea Marin, pe numele ei, cea supranumită şi intitulată de mai bine de zece ani "zâna surprizelor".

Ei bine, la scurt timp după ce s-a aflat de relaţia fostului soţ al Andreei Marin, Ştefan Bănică, cu Lavinia Pârva, cea din urmă a revenit pe piaţa muzicală cu o nouă piesă care se numeşte "Poveşti cu zâne". Să fie oare o coincidenţă? Cu toţii ne-am întrebat!

Lavinia Pârva a venit la "Răi da' buni" şi a explicat cam cum stau lucrurile.

"Cred în poveşti şi în zâne. Am simţit piesa din prima, nu am încercat să-i schimb versurile. N-am făcut nici cea mai mică aluzie către Andreea Marin. Piesa e scrisă de acum trei ani şi am hotărât să o cânt eu. Voi merge înainte de Crăciun la Timişoara, de Revelion cânt, am cinci concerte. Mama mă vede încă un copil, nu vreau să comentez de ce a zis că nu mă vede căsătorită. Sigur că mă sfătuiesc cu Ştefan în muzică, nu a avut neaparat o influenţă asupra versurilor, ascultă melodiile mele", a mărturisit frumoasa brunetă.

Ei bine, ne-am lămurit cum e cu zânele?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest