Top 6 imagini din interviul cu Robbie Williams! Cum s-a distrat Mihai Morar alături de starul internaţional

 
+6 click pentru
galerie

Mihai Morar a reuşit cea mai mare performanţă din cariera lui! În martie s-a dus tocmai la Paris pentru a se întâlni cu nimeni altul decât, Robbie Williams. Celebrul artist britanic a oferit primul interviu acordat pentru România!

Una dintre cele mai mari vedete ale lumii a acordat primul interviu pentru ţara noastră. Fanii români ai lui Robbie Williams au început să numere zilele până la marele concert de la Bucureşti. În avanpremiera celui mai aşteptat moment al verii, artistul britanic i-a oferit un interviu în exclusivitate lui Mihai Morar.

"Am aşteptat 20 de ani întâlnirea asta. E unul din acele momente magice când pasiunea se întâlneşte cu meseria, visele copilăriei se întâlnesc cu realitatea crudă a maturităţii. E ca şi cum posterele din camera mea de adolescent ar începe să vorbească. Sunt mândru că, în numele Antenei 1 şi Radio Zu, îi pot lua primul interviu pentru România celui mai mare entertainer de pe Pământ," a declarat Mihai Morar pentru Spynews.ro, după ce s-a întors de la Paris.

Acestea sunt Top 6 capturi video să vă faceți o idee despre cât de tare o să fie!

Interviul va fi difuzat în premieră la Observatorul Antenei 1, joi, ora 19.00, în varianta scurtă, iar versiunea integrală va putea fi urmarită în emisiunea lui Mihai Morar, la "Răi da’ buni", pe Antena Stars. 

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest