Varul Oanei Zăvoranu spune de ce Marioara a avut mereu bani: "Îi idolatriza pur şi simplu!"

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă a trecut ceva timp de la moartea Marioara Zăvoranu, familia ei continuă să vorbească despre viaţa ei şi să dezvăluie noi detalii. Nino, vărul Oanei Zăvoranu, a povestit deschis despre comportamentul pe care l-a avut mama Oanei de-a lungul vieţii tale.

Invitat la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Nino a explicat de ce a avut mereu bani Marioara Zăvoranu.

"Marioara credea foarte foarte mult în bani, îi idolatriza pur şi simplu, pentru că ştia să îi facă inteligent. Oana este opusul Marioarei Zăvoranu, ea este sensibilă, nu este cu partea banului. Ar trebui să îşi ia un contabil. Eu vă spun că averea deja s-a triplat şi o să mai crească la câtă publicitate i se face.

Avea un simţ foarte dezvoltat de a face bani. Avea sentimente, dar o mamă poate să îli urască copilul? Nu, niciodată. Nu cred aşa ceva. După aceea, Mari Zăvoranu a avut o copilărie aşa cum a avut-o, dar după aceea, Dumnezeu i-a dat cât nu a putut să ducă. Mari Zăvoranu este o femeie foare frumoasă şi foarte inteligentă şi sucea minţile bărbaţilor inteligenţi şi cu bani," a spus Nino, vărul Oanei Zăvoranu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa de 17 aprilie, la ora 09:30. Ultima întâlnire cu fiica ei, Oana, a fost una plină de reproşuri. Mama şi fiica s-au revăzut după trei luni.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest