Vecinii tânărului care şi-a împuşcat instructorul de tir sunt şocaţi! De ce a recurs la acest gest?

 
+3 click pentru
galerie

Tânărul Cristian Pop a îngrozit o ţară întreagă cu gestul său total neaşteptat. La doar 24 ani l-a împuşcat de trei ori pe instructorul său de tir, Nicolae Tănase, apoi s-a sinucis cu acelaşi pistol. În urma lui, a rămas o familie îndurerată şi multe întrebări. Nimeni nu ştie şi nu înţelege de ce a recurs la acest gest.

Incidentul petrecut ieri seară, într-un poligon de tragere din sectorul 4 al Capitalei, a şocat familiile celor doi bărbaţi găsiţi fără suflare. Ofiţerii Serviciului Omoruri au stabilit că Nicolae Tănase, instructor de tir, a picat vicima unui tânăr de numai 24 de ani. Cristian Pop, din oraşul ilfovean Pantelimon, a lăsat un bilet pe care a scris "M-am săturat de viaţă. Mă simt inutil". Apropiaţi ai criminalului sinucigaş susţin că acesta se afla într-o stare avansată de depresie după ce iubita l-a părăsit.

În cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, o vecină a familiei sinucigaşului a vorbit deschis despre Cristian Pop şi a încercat să îşi dea seama de ce a recurs la acest gest.

"Era un băiat foarte liniştit, provine dintr-o familie foarte modestă, părinţii sunt muncitori. Nu am auzit ca în familia lor să existe scandaluri discuţii, băiatul nu avea anturaje proaste. Era un băiat bun, la locul lui. Nu pot să îmi explic, nici nu pot să cred, nici nu pot să accept ideea. La fel în care era acest băiat, nu înţeleg de ce a făcut acest gest. Părinţi lui sunt distruşi. Ştiu că avea o iubită, dar nu ştiu exact dacă erau despărţiţi, ştiu că se pricepea la calculartoare şi avea un loc de muncă", a declarat o vecină de-a familiei lui Cristian Pop, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Denisa Biţă a povestit despre instructorul Nicolae Tănase, care a învăţat-o şi pe ea să tragă cu arma.

"Am fost la cursuri cu el în urmă cu un an de zile. Era foarte răbdător. Pentru mine a fost foarte greu să trag cu pistolul. Cel puţin după ce tragi prima dată, îţi dai seama cât e de greu. A fost foarte răbdător, foarte înţelegător. Cred că dacă stăteai ore în şir stătea cu tine. Era foarte pasionat. Avea o închipere numai cu arme, despre care ne vorbea mereu," a declarat Denisa Biţă, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Spynews.ro, capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest