Fosta soţie a lui Dan Condrea, bătaie cruntă în faţa casei! "M-a dat cu capul de beton o oră"

 
+2 click pentru
galerie

Magdalena, fica lui Dan Condrea şi a Laurei Georgescu, a trecut joi prin clipe de groază. În această seară a fost invitată alături de mama sa în emisiunea "Răi da' buni".

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a fost invitată în emisiunea "Răi da' buni" alături de fetiţa ei şi a patronului Hexi Pharma. Fetiţa a mărturisit clipele de groază prin care a trecut astăzi când bunica ei a început să o lovească pe ea şi pe mama ei.

"A intrat doamna Maria Georgescu, mama mea, a ţipat timp de o oră, o oră şi un sfert... a trebuit să duc copilul să facă nevoile cu camera de filmat în mână deoarece intenţiona să ne agreseze. Timp de o oră şi ceva, până la ora 14:00 a zbierat în permanenţă, a izbit cu obiecte prin locuinţă. A luat copilului stativul de desen şi l-a făcut bucăţi. Am deschis uşa, pentru că nu termina cu urletele şi se izbea cu umărul în uşa noastră închisă cu cheia şi i-am zis: ai două variante; te linişteşti sau chem o ambulanţă să te sedeze. Când a auzit asta, a smuls placa roz de trei kilograme şi a lovit copilul cu furie intenţionat în cap. A început să mă lovească cu picioarele stativului peste mâini până s-au format hematoame", a mărturisit Laura Georgescu.

Laura Georgescu a descris în detaliu un episod în care Dan Condrea a agresat-o grav fără ca nimeni s-o ajute: "În 2009 m-a lovit cu capul de beton în repetate mândru. Totul a durat o oră. M-a tras de păr până în stradă, 21 de metri şi a continuat să mă dea cu capul de beton ţinându-mă cu mâinile de păr. Am fost strânsă cu făraşu. M-a atacat cu o rangă de cupru când am mers altă dată să văd ce e cu copilul la poarta casei noastre. Vecinii au sunat la Poliţie. Poliţia a refuzat să se prezinte la faţa locului. În rechizitoriul de la parchet a scris: "este bolnavă psihic, s-a dat cu capul de beton de plictiseală". Ei foloseau acest copil ca momeală în aşa fel încât Condrea Dan Alexandru să mă atace când mă duc să îmi văd copilul sau să mă duc să întreb de el"

Moartea patronului Hexi Pharma
Dan Condrea a murit în după-amiaza zilei de 22 mai într-un accident petrecut pe drumul judeţean 101 A, între localităţile Tamaşi şi Buftea.

Scandalul dezinfectanţilor şi Hexi Pharma
Firma Hexi Pharma este implicată în scandalul dezinfectanţiilor din spitale şi este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General. Acuzaţiile aduse sunt zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare de produse. După testele solicitate de Guvern, s-a ajuns la concluzia că dezinfectanţii produşi de Hexi Pharma erau diluaţi de mii de ori, fapt pentru care compania şi-a prezentat scuze.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest