What’s Up, prima apariţie la TV după clipurile controversate de pe internet! A dezvăluit motivul reacţiei sale VIDEO

 

După ce a postat pe internet o serie de clipuri controversate, What’s Up şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, unde a explicat de ce a refulat şi care au fost motivele pentru care a decis să reacţioneze aşa.

What’s Up a mărturisit ce anume a stat la baza reactiei lui. Artistului nu i se pare deloc normal ce se întâmplă, de când a decis să divorţeze şi de când a mărturisit că s-a îndrăgostit. Atitutinea celor din jur l-au dus până în pragul în care s-a hotărât să dezvăluie adevăratele motive care au stat la baza despărţirii de Simina.

“Eu repet de peste 7 ani că să fii om, nu costă nimic. Nu văd de ce să nu evoluăm împreună. Am câţiva fani pe instagramul meu, iar de curând am anunţat că am divorţat, că m-am îndrăgostit, iar câţiva din fani și-au permis sa zică de mine că sunt un om rău şi faţa de Simina nu e frumos că mi-am continuat viaţa. Eu nu judec pe nimeni, cum arată, cum se îmbracă. Iar când vezi pe unul mai prost, încearcă să-l educi într-o formă mai bună.(...) Îmi mănâncă prea mult timp agitaţia. Atâta timp cât am anunţat pe instagram, era frumos ca oamenii să nu judece. Poate timpul va trece şi poate voi fi pe canapea cu Simina şi vorbim despre de ce după 7 ani de industrie, am reușit să stăm în casă să vorbim despre noul hit, următoarea piesă, următorul clip. Poate cineva o să înţeleagă cum de iubirea s-a transformat în obişnuinţă şi muncă.(...)Sunt foarte indragosit, o iubesc foarte mult pe Alice. Sper ca viaţa să ne ţina împreună. Lânga Alice simt nişte lucruri foarte frumoase şi sper să ramână aşa şi să nu trecem de la iubire, la obişnuinţă.(...) Toată lumea îşi dă cu părerea şi mulţi nu înţeleg că trebuie să judece lucrurile mult mai târziu. (...) La noi nu mai era dor. Am făcut nunta, au trecut 1 an, doi. Ne tot gândeam facem copil, nu facem. Ea tot zicea că e prea devreme, eu de mic îmi doream ca până la 33 de ani să am măcar 3 copii.” a mărturisit What’s Up, în cadrul emisiunii Răi da’ Buni!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest