11 greșeli pe care să NU le faci ca invitat la o nuntă!

 

Cea mai bună prietenă a ta se căsătorește anul acesta, iar tu ești prima pe lista de invitați la minunatul eveniment? Ai fost ales cavaler de onoare la nunta fostului coleg de bancă din liceu, cu care ai împărțit ani buni de amintiri? Ești mai mult decât încântată să fii prezentă la petrecerea care anunță cea mai fericită zi din viața verișoarei tale? 

Nu te lăsa copleșit(ă) de entuziasm și evită principalele greșeli în alegerea ținutei potrivite pentru marele eveniment. Înainte de a decide ce urmează să porți la nuntă, află care este dresscode-ul acesteia și urmează-l întocmai, pentru a nu ieși în evidență în sensul negativ în ziua petrecerii. Stai departe de a repeta greșeli comune în alegerea outfit-ului pentru o ocazie așa cum este nunta. Iată care sunt acestea!

1. Purtarea cămășilor cu guler button-down - sunt cămășile cu nasturi în partea inferioară a gulerului, deloc potriviți pentru ținutele business sau pentru un outfit de nuntă.

2. Purtarea cămășilor cu imprimeu - total nepotrivite pentru vestimentația de nuntă, cămășile în carouri sau cu diverse print-uri sunt mai degrabă destinate purtării la birou sau la o ieșire cu prietenii.

3. Purtarea cămășilor negre - o ocazie fericită, așa cum este nunta, nu este compatibilă cu culoarea neagră, așa că evită să o porți atunci când ești invitat la un astfel de eveniment.

4. Purtarea cămășilor cu mânecă scurtă - fie alegi să porți tricou, dacă dresscode-ul nunții acceptă asta, fie rămâi la cămașa cu mânecă lungă, nicidecum nu trebuie să porți o cămașă cu mânecă scurtă. Nici la o nuntă, nici cu vreo altă ocazie! 

5. Purtarea papionului - deloc potrivite pentru un eveniment așa cum este nunta, majoritatea papioanelor din comerț sunt fie prea mari, fie prea mici pentru a se potrivi pe orice corp, fie deloc calitative, așa că renunță la ideea de asorta unul la ținuta ta.

6. Purtarea cravatelor ieftine - rămânem la capitolul kitsch și îți spunem că nimic nu este mai greșit decât asortarea unei cravate pe care ai plătit 30 lei cu un outfit care se vrea a fi elegant. Investește în câteva cravate de calitate, cumpărate din magazine de renume, sau renunță total la ideea purtării acestui accesoriu.

7. Purtarea seturilor de cravată cu batistă - moda asortării cravatei cu batista a apus de foarte mulți ani, așa că nu căuta să găsești o asemănare între cele două accesorii, altfel vei da dovadă de lipsă de stil în îmbrăcăminte.

8. Purtarea costumelor lucioase - acestea ar trebui să rămână neatinse pe rafturile magazinelor, așa că stai departe de ele.

9. Asortarea pantofilor cu poșeta și cerceii - o altă modă de mult timp ieșită din trenduri era asortarea în aceeași nuanță a pantofilor cu poșeta și alte accesorii. Culorile sau materialele nu se asortează 1-1, ci combinațiile trebuie să dea un rezultat final surprinzător, fiind total diferite între ele. Și dacă tot am amintit de pantofi, află care sunt modelele care au revenit la modă anul acesta de la epantofi.ro

10. Purtarea pantalonilor prea largi sau prea strâmți - adaptează măsurile hainelor pe care le porți pe măsură de slăbești sau te îngrași, altfel ținuta ta va fi una caraghioasă.

11. Purtarea pantofilor cu bombeu - vârful ascuțit sau cel pătrat sunt cea mai proastă opțiune pe care o poți avea atunci când îți alegi încălțămintea pentru un eveniment. Modelele clasice de pantofi sunt cele cu care nu ai cum să dai greș într-o astfel de situație.

Aplică sfaturile de mai sus data viitoare când ești invitat la o nuntă și fii sigur că ele te vor aduce mai aproape de ideea unei ținute de petrecere impecabile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest