26 ianuarie era sărbătoare naţională înainte de 1989! Nicoalae Ceauşescu petrecea de ziua lui atât la partid, cât şi acasă

 
+3 click pentru
galerie

A fost cel mai important personaj din perioada comunistă, iar acum se fac adevărate dezbateri pe seama lui. Nicolae Ceaușescu ar fi împlinit 91 de ani, iar noi vă prezentăm un scurt istoric al vieții sale tumultuoase.

Sunt cuvintele care îl descriu cel mai bine pe șeful statului din perioada comunistă. În fața cetățenilor, Nicolae Ceaușescu era sever și impunător, dar nu v-ați întrebat niciodată cum era viața lui în afara politicii? Ei bine, trebuie să ştiţi că fostul şef statului avea destule slăbiciuni.

Partidele de vânătoare, jocurile de societate sau petrecerile cu lăutari erau preferatele soţilor Ceauşescu. Nicolae şi Elena organizau deseori petreceri unde lăutarii întreţineau atmosfera.

Artiştii care îl distrau pe dictator erau aleşi dintre cei mai buni şi nu de puţine ori se întâmpla ca Ceauşescu să le atragă atenţia că au greşit câte un vers. Alături de Elena, fostul dictator dansa şi savura fiecare moment. Partidele de vânătoare reprezentau, de asemenea, o altă mare distracţie pentru Ceauşescu.

Urmăriţi imagini de arhivă de la petrecerile lui Nicolae Ceauşescu în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest