3 criterii pentru alegerea unei firme de servicii funerare sector 4

 
+2 click pentru
galerie

O inmormantare reprezinta un moment dificil pentru majoritatea oamenilor! De aceea, este nevoie de ajutor in organizarea acesteia. Pentru a trece peste un astfel de eveniment mai usor, se poate angaja o firma de servicii funerare sector 4. Alegerea acesteia va fi insa un proces dificil! Exista multe optiuni pe piata, dar nu se ofera intotdeauna seriozitate si implicare. Iata trei criterii de care trebuie sa se tina cont pentru a se putea lua decizia potrivita!

1. Consultanta gratuita la orice ora

Nu toate firmele de pompe funebre pun la dispozitie acest serviciu! Dar cele care o fac sunt de mai mult timp in domeniu si inteleg faptul ca majoritatea deceselor se produc pe neasteptate. Din acelasi motiv, le permit clientilor sa apeleze la ele 24/7. Se poate suna la orice ora din zi si din noapte, iar un angajat va raspunde la toate intrebarile legate de procesul funerar. Asistenta aceasta este gratuita si ramane valabila pana la finalul ceremoniei de inmormantare!

2. Servicii funerare sector 4 complete

Pe langa faptul ca moartea unei persoane dragi este un moment trist, sunt necesare tot felul de pregatiri si pot aparea dificultati pe parcurs.

De aceea, trebuie sa existe servicii pentru orice situatie.

Printre acestea se numera:

  • Imbalsamarea: După trecerea in nefiinta a unei persoane, corpul acesteia incepe sa se descompuna. Imbalsamarea presupune insa incetinirea acestui proces si mentinerea unui aspect cat mai apropiat de imaginea vie!
  • Cosmetica mortuara: Se realizeaza dupa imbalsamare si presupune aranjarea persoanei decedate si tunderea parului capilar. In cazul barbatilor, se tunde si parul facial, iar femeile vor avea unghiile aranjate.
  • Repatrierea: Daca decedatul a murit in strainatate, prin intermediul acestor servicii funerare sector 4 va fi adus inapoi acasa. Se vor respecta toate conditiile prevazute de normele europene in acest sens!
  • Transportul funerar: Se va transporta persoana decedata catre biserica si cimitir! Aceste servicii sunt disponibile si pentru deplasarea cunoscutilor, preotilor si diferitelor aranjamente!
  • Inhumarea: O echipa specializata va ajuta pe oricine cu organizarea completa a ceremoniei, cumparand in acelasi timp sicriul, lumanarile, florile si restul elementelor necesare.
  • Incinerarea: Din motive personale sau religioase, unele familii prefera ca decedatul sa fie incinerat. Se poate face acest lucru si pentru persoanele care si-au exprimat acordul din timpul vietii!

Pe langa aceste servicii funerare sector 4, trebuie sa existe ajutor si pentru respectarea cadrului legislativ! Unele case de pompe funebre pot propune variante pentru reducerea costurilor, insa acestea nu sunt intotdeauna legitime si vor aduce amenzi mai tarziu.

Este important sa fie pus la dispozitie si un cadru medical specializat, pentru constatarea decesului si eliberarea certificatului aferent. O alta dotare ce ar trebui sa existe intr-o firma de pompe funebre este o sala pentru pregatirea persoanelor decedate, special autorizata si dotata dupa ultimele standarde.

3. Transparenta si corectitudine

Multe firme inselatoare nu discuta toate aspectele in prealabil! Astfel, apar mai tarziu tot felul de cheltuieli neasteptate legate de diverse servicii funerare sector 4. Pentru a se evita un asemenea scenariu, este necesar sa existe transparenta in privinta costurilor inca de la inceput si acestea sa nu fie ascunse sub nicio forma. Acest lucru se poate verifica si prin citirea recenziilor clientilor vechi!

Cum se alege o firma de pompe funebre?

O inmormantare necesita timp si cunostinte pentru a putea fi organizata de la cap la coada! Totusi, o firma de pompe funebre va face lucrurile mai usoare. Este insa nevoie de una care sa ofere consultanta gratuita, transparenta in privinta preturilor si o gama variata de optiuni! Site-ul funerarii-bucuresti.ro pune la dispozitie pachete potrivite pentru bugetul si nevoile fiecarui client!

Articol realizat de iAgency.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest