3 motive pentru care merită să investești în încălțămintea din piele naturală

 

Moda este un criteriu de care tot mai multe persoane țin cont atunci când își aleg piesele vestimentare, pentru a obține cele mai cool ținute. Ce alegi, însă, atunci când vine vorba de încălțăminte? Răspunsul este simplu: confortul! Indiferent de stilul vestimentar care te reprezintă, pantofii trebuie să fie, înainte de orice altceva, comozi, din piele naturală și atent finisați. 

Pielea este mai costisitoare decât materialele sintetice, însă nu trebuie să faci rabat de la încălțămintea de calitate, care are numeroase avantaje. Iată care sunt cele mai importante:

Rezistența în timp

Pielea naturală este mult mai rezistentă în timp decât materialele sintetice - așadar, fii convins că pantofii tăi vor rezista numeroaselor purtări. În plus, încălțămintea de bărbați din piele se curăță ușor, după fiecare purtare, lucru. Dacă îți întreții corespunzător pantofii, te vei bucura de ei pe termen lung. 

În cazul în care ai impulsul de a cumpăra mai multe perechi din material sintetic datorită prețului prietenos, în detrimentul unei singure perechi de piele naturală, al cărei preț este mai piperat, ține cont de faptul că aceasta din urmă este mai rezistentă și își păstrează aspectul plăcut sezoane la rând. Prin urmare, costul per purtare este justificat.

Confortul 

Poate cea mai importantă calitate a încălțămintei din piele naturală este confortul din timpul mersului. Pantofii din piele naturală iau de cele mai multe ori forma piciorului, iar talpa, la rândul său foarte importantă în timpul deplasării, este flexibilă, permițând piciorului să se îndoaie ca atunci când mergi desculț. 

În multe cazuri, încălțămintea purtată pentru prima dată te roade la călcâi, îți face răni la gleznă sau în zona degetelor, lucruri care amplifică senzația de disconfort. Pielea naturală, spre deosebire de orice material sintetic, este moale și împiedică apariția unor astfel de neplăceri. Uită de plasturi și de dureri de picioare în zilele în care te deplasezi mult pe jos!

Chiar și dacă nu obișnuiești să mergi foarte mult pe jos, e suficient să petreci cel puțin opt ore la birou, așezat pe scaun, pentru a resimți, în special la finalul zilelor pline, disconfort la nivelul picioarelor. Dacă te regăsești în această descriere, ai încă un motiv în plus pentru a opta pentru încălțămintea din piele naturală, care îți asigură tot confortul necesar pe parcursul întregii zile.

Adio, transpirație!

Un alt aspect de luat în calcul atunci când vine vorba de încălțăminte este transpirația care apare la nivelul picioarelor. Pantofii din materiale sintetice, care nu permit pielii să respire, favorizează apariția umezelii, respectiv a mirosului neplăcut.

De cealaltă parte, pielea naturală oferă picioarelor un plus de confort și prin faptul că împiedică apariția transpirației excesive. Pentru un plus de confort, este indicat să porți șosete din bumbac.

 

Alegând încălțămintea din piele naturală, vei putea să petreci o zi întreagă purtând aceeași pereche de pantofi și te vei bucura de confortul mult dorit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest