4 motive pentru care ar trebui să îți cumperi o plită electrică cu inducție

 
+2 click pentru
galerie

Tot mai multe persoane aleg să își echipeze bucătăria cu electrocasnice incorporabile datorită faptului că acestea prezintă un aspect mult mai atrăgător decât electrocasnicele independente oferind totodată și performanțe remarcabile. Astfel, piața de electrocasnice incorporabile a devenit acum mai ofertantă ca niciodată.

Varietatea mare de opțiuni disponibile în comerț reprezintă un avantaj foarte important prin prisma faptului că poți alege varianta care să-ți ofere satisfacție maximă.

Plitele electrice sunt disponibile, de exemplu, într-o gamă foarte variată de modele diferite nu numai prin design ci și prin funcții și tehnologii. Plitele electrice pot fi de mai multe tipuri în funcție de tehnologia pe care o folosesc, iar cele cu inducție reprezintă un exemplu ce se bucură de tot mai multă popularitate.

Despre plitele electrice cu inducție ne-am propus să vorbim și noi în acest articol. Mai exact, îți vom prezenta 4 motive pentru care ar trebui să îți achiziționezi și tu o plita electrica cu inducție. Iată care sunt acestea:

Plitele electrice cu inducție sunt foarte eficiente energetic

Un prim motiv pentru care ar trebui să ai în vedere achiziționarea unei plite electrice cu inducție este faptul că acestea prezintă o eficiență energetică superioară. Spre deosebire de plitele pe gaz, în cazul cărora foarte multă energie se pierde în mod inutil, la plitele electrice cu inducție se transferă căldura direct în pereții tigăii folosite.

Prin urmare, eficiența energetică este net superioară iar astfel vei obține rezultate excelente cu cât mai puțină risipă.

De asemenea, dacă vei opta pentru o plită cu inducție de ultimă generație, aceasta va fi dotată cu o tehnologie ce detectează prezența vasului pe plită. Astfel, aceasta se va opri automat atunci când vasul este îndepărtat de pe plită.

Consum de energie redus

Plitele cu inducție sunt apreciate și pentru consumul lor foarte redus de energie. Astfel, dacă îți propui să faci cât mai multe economii în timpul funcționării electrocasnicelor de bucătărie, atunci ar trebui să ai în vedere achiziția unei plite cu inducție.

Dacă ne vei urma recomandarea, atunci cu siguranță economiile de energie vor fi foarte ușor resimțite pe facturile pentru energie electrică. Alege să cumperi o plită electrică de pe Demax și cu siguranță nu vei regreta această decizie.

Siguranță în utilizare

Siguranța reprezintă un aspect ce trebuie să te preocupe neapărat atunci când achiziționezi electrocasnice pentru bucătărie. Ei bine, plitele cu inducție sunt considerate a fi cel mai sigur tip de plite, iar asta datorită unor motive foarte bine întemeiate. În primul rând, acestea se încălzesc doar atunci când detectează prezența unui vas pe zona de gătit, îndepărtarea vasului ducând automat la oprirea furnizării de energie, după cum bine precizam și mai sus. De asemenea, există plite cu inducție care detectează atunci când un vas a rămas fără lichid în interior, iar astfel se opresc automat pentru a preveni anumite incidente.

Plitele cu inducție dispun așadar de o multitudine de funcții și tehnologii concepute în mod special pentru a garanta un nivel superior de siguranță în timpul utilizării, ceea ce ar trebui să reprezinte un motiv în plus pentru a-ți achiziționa și tu una.

Sunt foarte ușor de întreținut

În final, ar trebui să alegi să îți cumperi o plită electrică cu inducție și datorită faptului că aceasta va fi foarte ușor de întreținut. Cel mai adesea se va dovedi a fi suficient să o ștergi cu o lavetă umedă, iar aceasta își va păstra aspectul atrăgător pe termen lung.

Acestea sunt așadar cele 4 motive pentru care ar trebui să ai în vedere achiziționarea unei plite electrice. Iar dacă te-am convins, atunci ar trebui să vezi oferta de pe Demax.ro și sigur vei găsi cu ușurință plita electrică perfectă pentru tine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest