4 recomandări de costume office

 

Importanța unui costum de calitate nu poate fi negată în mediul de afaceri, iar misiunea SARTO bespoke este de a oferi servicii de cea mai înaltă clasă, alături de design-uri elegante, a căror versatilitate le permite să poată fi purtate în contexte multiple. 

Consilerii SARTO propun 4 tipuri de costume bărbătești pe care le poți purta la birou, astfel încât să inspiri eleganța și rafinamentul dorit. Costumele bespoke construite de la zero în atelier pot fi personalizate în cel mai mic detaliu, conferind o notă personală produsului rezultat, sau pot fi adaptate și realizate după măsurile specifice ale fiecărui client în parte, în cazul costumelor made-to-measure. Toate costumele pe comandă SARTO sunt realizate din țesături înaltă calitate, provenite de la furnizori precum Dormeuil, Cerruti, Loro Piana sau Ermenegildo Zegna.

Costum pe comandă SARTO bespoke Ghost

Cele două piese ale costumului bărbătesc Ghost sunt realizate din lână Super 120S, de la producătorul italian Cerutti. Sacoul bleumarin este întotdeauna o alegere bună la birou, conferind acestui costum un aer business versatil ce îl face să poată fi purtat zi de zi. 

Construcția costumului la un rând de nasturi, cu rever șpiț inspiră senioritate și o atitudine determinată ce nu va trece neobservată la birou. Costumul poate fi purtat împreună cu o pereche de Loafers de culoare neagră ce vor asigura un plus de stil ținutei.

Costum pe comandă SARTO bespoke Outlaw

Costumul bărbătesc Outlaw este format din trei piese – sacou, vestă cu rever șpiț și pantaloni din lână Super 130S, de la renumitul producător francez Dormeuil.  Este ideal atunci când ești prins între muncă și întâlniri, deoarece poate fi purtat la birou, dar în același timp reprezintă și un costum bărbătesc de seară, elegant. 

Sacoul construit la un rând de nasturi, vesta cu rever și detaliile de personalizare inspiră o atenție deosebită la detalii ce te va scoate în evidență atât la locul de muncă, cât și în afara acestuia. Pentru o ținută rafinată completă, costumul poate fi purtat împreună cu o pereche de pantofi Loake Oxford Black.

Costum pe comandă SARTO bespoke Eden

Costumul Eden este format din două piese, sacou și pantaloni, ce sunt realizate din lână super 150S, provenite de la renumitul producător Cerruti. Costumul navy are un model cu dungi și butoniere contrastante, elemente ce îl scot în evidență, dar îi păstrează rafinamentul. 

Este un costum de zi elegant, iar construcția la un rând de nasturi și contrastul acestora sugerează siguranță de sine și stil. Pantofii Cannon Black pot completa costumul, indiferent dacă acesta se dorește a fi purtat pe timp de zi, sau la un eveniment.

Costum pe comandă SARTO bespoke Taunton

Sacoul și pantalonii costumului bărbătesc Tauton realizate din lână Super 150S, provenite de la producătorul italian Cerruti, și poate fi purtat în orice sezon. Acest tip de costum este perfect pentru zilele de muncă urmate de evenimente sociale sau întâlniri, deoarece design-ul său versatil, cu dungi subțiri și butoniere în contrast, îl fac să se potrivească în orice context.  

Construcția la un rând de nasturi, detaliile de pe rever și croiul sobru inspiră o seriozitate adecvată atât pentru un costum de zi, cât și pentru un costum de seară. Pantofii bărbătești Evans Black, realizați din piele naturală, cu vârf simplu, reprezintă alegerea ideală pentru acest costum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest