5 motive pentru care să cumperi o jachetă de piele online

 
+2 click pentru
galerie

Gecile de piele sunt mereu la modă, fie că vrei să le asortezi cu o ținută casual, street sau cu una mai elegantă. Tocmai de aceea, gama de jachete damă de piele naturală sau cea pentru bărbați a devenit tot mai diversificată atunci când vine vorba de modele și design.

Dacă vrei să fii și tu în pas cu moda și în plus, să ai o jachetă potrivită pentru toamnă sau primăvară, atunci aruncă un ochi peste articolele de pe magazinele online. Alegerea online a unei geci de piele pentru bărbați  sau de damă aduce câteva avantaje, precum: reduceri pe care le poți găsi doar online (nu și în magazinul fizic), mai multe culori sau modele disponibile în stoc, dar bineînțeles și economisirea timpului de căutat și plimbat toată ziua prin magazine.

Totuși, dacă te hotărăști să cumperi online, asigură-te că geaca este confecționată din materialele precizate în descriere și că merită raportul calitate-preț. Se întâmplă de multe ori să găsești produse înșelătoare, iar calitatea jachetei să nu fie cea la care te așteptai și pentru care ai plătit.

Cum evaluezi calitatea unei jachete de piele? 

Indiferent că este vorba de jachete damă de piele naturală sau geci de piele bărbătești, există câteva aspecte asupra cărora trebuie să acorzi atenție.

O geacă de piele naturală calitativă poate fi diferențiată de altele în funcție de următoarele aspecte: textură, finisaje, cusături, fermoar și capse. Cu cât cusăturile și finisajele sunt mai bine realizate, cu atât geaca va fi mai rezistentă. În plus, este recomandat să cauți jachete de piele cu fermoar și capse din metal, acestea având o durată mai mare de viață.

Pielea naturală se deosebește prin strălucirea și aspectul mai întărit. O geacă din imitație de piele va fi mai subțire și se poate zgâria sau sifona ușor. In plus, articolele vestimentare din piele naturală trebuie să aibă etichete în care să fie precizate detalii și specificații.

Dacă ești în căutarea modelului potrivit pentru tine, vezi mai multe geci de piele de la Vesa.

Cum să alegi o jachetă de piele naturală?

  • Caută și alege modelul favorit. Există diferite modele de geci de piele pentru bărbați. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt: geaca în stil moto sau biker, bomberul și geaca în stil aviator.
  • Odată ce ai ales modelul, gândește-te cum vei purta geaca. Dacă preferi să o porți neînchisă la fermoar, atunci ar trebui să alegi o mărime mai mică. Dacă vrei să o porți cu pulovere mai groase sau malete, atunci alege o mărime mai mare. Ar trebui să te simți confortabil în ea, să nu te strângă sau să îți fie scurtă la mâneci. De asemenea, atunci când ridici mâinele, jacheta nu ar trebui să ți se ridice deasupra taliei.
  • Tipul de piele. În funcție de pielea animalului, aspectul jachetei va fi diferit. De asemenea, bugetul va depinde și el de acest detaliu.
  • Calitatea pielii depinde de textură, grosime, finețe, strălucire și finisaje. 

Dacă vrei să vezi mai multe modele, poți să te uiți peste gama variată de geci de piele de la Vesa pe care le vei găsi la prețuri accesibile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest