5 ţinute deosebite care nu trebuie să îţi lipsească din garderoba în 2020

 

În 2020, tendinţele în modă sunt cu adevărat deosebite. Femeile trebuie să se intereseze care sunt trendurile anului în materie de ţinute deosebite de damă şi să le achiziţioneze din oferta unui magazin, precum https://www.foggi.ro/tinute-seturi-dama/, pentru a a atrage atenţia în mod pozitiv asupra stilului vestimentar ales şi, de ce nu, asupra corpului lor. Este foarte important ca femeile să renunţe la ideile conservatoare pe care le au şi pe care le-a lăsat poate moda anului 2019 impregnată în imaginea lor, şi să fie în acord cu tendinţele în modă noi. 

Ce ţinute deosebite de damă să porţi în anul 2020 şi în ce combinaţii?

În anul 2020, pantofii se poartă peste pantaloni. Aşadar, pantofii sau sandalele care se prind cu şnur pe glezna pot fi prinşi deasupra unei perechi de pantaloni sau jeanşi, strânşi pe picior sau mai lejeri. Toată ţinuta poate fi completată cu o bluză cu mânecă căzută sau cu o jachetă în ton cu pantalonii.

De asemenea, fie că este vorba de ţinutele de zi sau de seară, în anul 2020 se poartă foarte mult mânecile bufante inspirate din stilul victorian al secolului 18. Aceste mâneci dau instant impresia unei talii subţiri şi adauna un accent feminin întregii ţinute. Fie că optează pentru rochii sau bluze cu mâneci bufante, cu siguranţă femeile se vor simţi ca nişte prinţese.

O altă tendință în materie de ţinute deosebite de damă pentru anul 2020 este purtarea rochiilor feminine, fie ele de zi sau elegante, împreună cu ghete sau bocanci, pentru un aspect grunge. Cu siguranţă acest contrast va atrage toate privirile atât pe stradă, cât şi în anumite contexte mai speciale să mai elegante.

În anul 2020 se poartă gecile de piele maxi, până la pământ, atât în culoarea neagră, cât şi în culori mai puternice, precum roşu. Totodată, vara şi primăvara se poartă şi pălăriile în culori pastel care pot fi asortate cu piesele vestimentare sau cu accesoriile. O altă tendinţa în modă anul 2020 este reprezentată de pantofii sau de sandalele cu toc cu botul pătrat, iar în ceea ce priveşte accesoriile, se poartă genţile cu aspect de găletuşa. 

Fără doar şi poate, se poartă ţinutele cu buline Polkă, acestea sunt în trend în anul 2020 atât în ceea ce priveşte rochiile, cât şi ţinutele cu pantaloni. Pentru că femeile îşi doresc să arate bine şi să întoarcă toate privirile, ţinutele anului 2020 trebuie să fie cu adevărat deosebite. Specialiştii în domeniu vorbesc despre ţinute feminine din materiale lejere, în culori energizante sau cu imprimeuri florale delicate, dar şi despre tematică revenirii la natură. Carourile, bulinele şi dungile verticale lejere îşi fac simţită prezenţa în sezoanele calde ale anului 2020, iar denimul este din nou la modă, un material ideal pentru o ţinută relaxantă. Denimul poate fi combinat cu materiale vaporoase şi volane lejere, cu mâneci voluminoase pentru un aspect cu adevărat deosebit şi o combinaţie romantică, perfectă pentru serile de vară.

În altă ordine de idei, se poartă topurile supradimensionate şi feminine împreună cu pantaloni scurţi în culori deschise sau cu fuste diafane, lungi sau midi. Se poartă inclusiv materialele metalizate, denimul prespalat, tricotajele şi plasticul hologramă, dar şi blana în culori neutre şi umerii laţi, precum şi talia marcată, umerii rotunjiţi în formă de scoică, bijuteriile mari şi tocurile cilindrice sau foarte groase şi tăiate oblic.

Rochiile de seară ale anului 2020 sunt simple şi feminine, cu un aer atemporal, în culori calde şi nesaturate sau cu printuri florale. Pentru ţinutele casual ale anului 2020, se va pune mare accent pe buzunarele voluminoase şi vizibile, pe mânecile supradimensionate şi bufante şi pe franjuri. Rochiile glam revin la modă şi pun în valoare feminitatea şi rafinamentul.

Ţinutele business ale anului 2020 includ atât costumele cu fuste, cât şi costumele cu pantaloni şi rochiile. Femeile cu o personalitate puternică pot opta pentru un look office care le conferă un aspect feminin şi senzual, pot opta pentru culori vii şi accesorii supradimensionate, pentru materiale extrem de fluide şi de confortabile, pentru ţesături lejere care permit pielii să respire şi mai ales pentru cămăşi cu mânecile bufante.

Costumele de damă în vogă în anul 2020 sunt formate din pantaloni şi sacou, moderne, care pot fi purtate atât la locul de muncă, la evenimente business, întâlniri sau întruniri formale şi nu numai. Important este că acest an nu mai este obligatoriu ca piesele costumului să fie din acelaşi set şi să se potrivească, ci pot fi purtate inclusiv într-un mod deosebit.

Accesoriile în vogă în anul 2020 pentru ţinutele la modă sunt de mare ajutor pentru definirea acestora. Accesoriile sunt din ce în ce mai apreciate, atât accesoriile extravagante cu ţinutele simple, cât şi accesoriile simple cu ţinutele extravagante. Spre exemplu, la o ţinută business se pot adăuga accesorii rock. 

Ţinutele casual pentru femei în anul 2020 vor fi vaporoase şi feminine, în culori calde şi cu modele inedite, ţinute simple în culorile anului în care domina nuanţele pline de viaţă în amestec cu roşu şi portocaliu, dar şi galbenul şofran, albastrul denim, roz corail, roşu scarlet, verde săturat. Fără doar şi poate, anul 2020 va fi plin de surprize în ceea ce priveşte tendinţele vestimentare, se pune accent pe feminitatea scoasă în evidenţă în combinaţii interesante de culori, materiale şi articole vestimentare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest