5 tipuri de exerciții pentru partide fierbinți de sex 

 

A fost descoperită cheia pentru o viață sexuală împlinită!

Exerciţiile fizice recomandate de sexologi te ajută să obţii performanţe sexuale de invidiat. Cercetările medicale arată că ridicarea de greutăți duce la creşterea nivelului de hormoni sexuali din organism. Potrivit sexologilor, o viaţă amoroasă împlinită este în strânsă legătură cu nivelul testosteronului din corp, hormon sexual ce are un rol esenţial în ceea ce priveşte libidoul atât la bărbaţi cât şi la femei.

Genuflexiunile pot mări fluxul sangvin de la nivelul organelor genitale, care stimulează libidoul. Ele trebuie executate lent și aproximativ 30 de repetări pe zi sunt suficiente pentru o partidă de sex fierbinte.

Renumitele exerciții Kegel implică încordarea mușchilor pubococcigieni, care sunt localizați în zona osului pubian, sub organele genitale atașate la coccis. Sunt prezenți atât la bărbați, cât și la femei. Acest tip de antrenament poate fi făcut oriunde și este eficient doar dacă este executat cu regularitate. Mai exact, încordează muşchii pelvieni timp de aproximativ cinci secunde, relaxează-i, şi repetă. Indicat ar fi ca aceste exerciţii să fie făcute de trei ori pe zi timp de cinci minute.

Beneficiile exercițiilor Kegel la bărbați și la femei:
- erecții ferme și de lungă durată
- menținerea sănătătii prostatei 
- îmbunătățirea unghiului de erecție
- creșterea volumului cantității de spermă ejaculată
- îmbunătățirea fluxului de sânge către penis
- producerea unor orgasme mai puternice 
- amplificarea controlului ejaculării, ceea ce crește rezistența sexuală
- prevenirea incontinenței urinare/control mai bun al vezicii urinare
- orgasme multiple intense

Exerciţiile cardio de 3-4 ori pe săptămână sunt eficiente pentru creşterea rezistenţei corpului şi îmbunătăţirea sistemului cardiovascular. De fiecare dată, trebuie să te concentrezi pe muşchii oblici, pelvini, abdominali şi ai gambelor.

Yoga sau Pilates ajută la relaxare și meditație. Acest tip de mișcare mind-body te scapă de stres și îți trezește simțurile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest