50 Cent, îmblânzit de o bombă sexy! În fața ei nu zice nici măcar „pâs”/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Atunci când vine vorba de femei frumoase, 50 Cent are cu ce se lăuda. Fosta lui iubită Daphne Joy este una dintre cele mai sexy apariții de peste Ocean. Are picioare bronzate, abdoment plat, fund bombat și unde mai pui că este și mămică!

Știe că are un trup de invidiat, din acest motiv nu evită să și-l expună, ori de câte ori are ocazia. Pagina ei de instagram este plină de imagini sexy, fie în costumații provocatoare, fie în lenjerie intimă. E tare mândră de felul în care arată și are și de ce. Iar asta pentru că fosta iubită a lui 50 Cent a reușit să dea jos cele 30 de kilograme acumulate în sarcină, într-un timp record.

Alături de Daphne Joy, rapperul are și un băiețel pe nume Sire, iar cei doi și-au început povestea de dragoste în 2011, atunci când au plecat în vacantă în Mexic. Totodată, 50 Cent a și cerut-o pe Daphne, însă cei doi nu au mai ajuns în fața altarului. Acum tânăra a reușit să capete renumele de „cea mai hot mămică”, datorită corpului său demn de invidiat, dar și a formelor voluptoase.

Trage din greu la sala de fitness și arată incredibil. Cu siguranță, când te uiți la ea nu îți mai vine să mergi la frigider. Daphne Joy are un coprb bine sculptat, dar respectă și un regim alimentar bine pus la punct!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest