7 idei originale de cerere în căsătorie, pentru un mare DA!

 

Cererea în căsătorie reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui cuplu. Însă, un astfel de moment nu este lipsit de provocări, așteptări și pregătiri speciale. Orice femeie își dorește să fie surprinsă într-un mod inedit, iar pețitorul ei trebuie să dea dovadă de creativitate și originalitate pentru a pune marea întrebare. Câteva secunde de emoție și iubire îmbinate cu cele mai frumoase cuvinte se vor transforma într-o amintire memorabilă. Momentul trebuie să fie special, iar reușita unei astfel de cereri constă în factorul-surpriză. Fie că optezi pentru un decor romantic sau un cadru intim, fie ca alegi să îi faci o declarație de dragoste în public ori în prezența celor dragi vouă, totul trebuie să fie în raport cu personalitatea viitoarei tale logodnice. Descoperă mai jos cele mai bune modalități prin care să o ceri de soție:

O cină romantică

Nu ai cum să dai greș niciodată cu o astfel de cerere în căsătorie. Dacă îți dorești un moment doar al vostru, decorează casa cu lumânări și multe flori, pregătește o cină gustoasă, o șampanie, pune muzica ei preferată pe fundal și gândește-te la o declarație de dragoste deosebită. Vei primi un “DA” hotărât și dacă o impresionezi cu o cerere în căsătorie la un restaurant, cu o formație care să îi cânte la masă și un buchet imens de flori.

Inel ascuns într-o carte cadou

Dacă iubita ta este pasionată de lectură, oferă-i în dar o carte specială care să aibă un mesaj deosebit. Așează cu atenție inelul între pagini, poate chiar legându-l de șnurul folosit ca semn de carte. Taie foile pe interior în așa fel încât aceasta să încapă acolo și să fie ușor de găsit când va răsfoi cartea. Nu uita că un farmec aparte asupra inimii unei femei îl are și inelul pe care o să i-l dăruiești. Cum bărbatul este cel care acoperă în totalitate costurile acestei bijuterii prețioase, poți alege un credit online avantajos dacă prețul inelului de logodnă este unul ridicat. Nu trebuie să faci rabat la calitate și nici să îți faci griji pentru partea financiară, ci trebuie doar să găsești inelul potrivit.

La un eveniment public

În cazul în care îi place să fie în centrul atenției, cu siguranță cea mai bună idee e să îi ceri mâna la cinema, la teatru sau în cadrul unui concert unde cântă trupa ei favorită. Poți planifica detaliile înainte, vorbind cu artiștii. La finalul show-lui poate apărea un mesaj cu marea întrebare. Motivează că trebuie să ieși puțin din sală chiar înainte de terminarea reprezentației și apari pe scenă, cerând-o de soție. Ai nevoie de mai multe pregătiri pentru acest lucru, dar nimic nu este imposibil pentru persoana cu care îți vei petrece restul vieții.

Mesaj pe cer la un show aviatic

În situația în care v-ați uitat la multe filme în care el o cerea pe ea în căsătorie printr-un banner legat de avion, poți face și tu asta la un aerodrom. Bineînțeles, dacă și iubita ta s-a arătat impresionată de un astfel de gest. Va fi un mod spectaculos de a o cere de soție și îl va ține minte o viață întreagă. Există și varianta să îi adresezi marea întrebare la înălțime, chiar în timp ce vă plimbați cu avionul.

Cerere în căsătorie pe plajă

Nu rata ocazia de a-i crea cele mai frumoase amintiri dacă viitoarea ta soție adoră marea. Invit-o la o plimbare romantică pe plajă, la răsărit sau la apus, și scrie cererea pe nisip. Poți organiza o cină deosebită, cu lumânărele, flori și un inel ascuns într-un pahar de șampanie. Indiferent dacă alegi să faci asta pe o plajă din țara noastră sau atunci când plecați în vacanță, soarele, nisipul fierbinte și parfumul apei vor fi pentru totdeauna martorii iubiri voastre.

Locul în care v-ați întâlnit

Pentru a obține un răspuns pozitiv, încărcat de emoție, arată-i iubitei tale că ești atent la detalii și organizează o cerere în căsătorie chiar în locul în care v-ați întâlnit. Surpriza va fi și mai mare dacă realizezi cererea într-o zi specială, precum cea a aniversării voastre, de ziua ei de naștere sau ziua în care v-ați spus primul “Te iubesc”.

Într-un oraș al iubirii

Roma, Veneția, Paris, Barcelona sau Copenhaga sunt destinații cunoscute pentru cuplurile de îndrăgostiți. Puteți să ajungeți aici foarte ușor, ca într-o simplă călătorie în doi, pe care tu o să o transformi într-una memorabilă. Atmosfera romantică din fața turnului Eiffel este perfectă pentru a o ruga să îmbătrânească alături de tine. Ia în considerare destinațiile sale preferate de care ți-a vorbit anterior și mergeți într-o călătorie neașteptată. În mod sigur nu va realiza că o va surprinde ceva mai mult decât destinația în sine.

Momentul cererii în căsătorie este unul unic, de aceea trebuie să fie extrem de special pentru ambii parteneri. Indiferent dacă alegi una dintre variantele prezentate sau ai propriile tale idei, nu uita să fii tu însuți și să lași sentimentele de iubire să te conducă spre crearea unor clipe de neuitat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest