7 lucruri sexy pe care le poți face în dormitor pentru a-ți seduce partenerul

 
+2 click pentru
galerie

Pentru majoritatea femeilor, sexualitatea masculină este o nișă greu de înțeles. Însă, dacă ai de gând să îți condimentezi viața în dormitor alături de partenerul tău, ai ajuns unde trebuie. Iată câteva sfaturi despre sex și intimitate, pe care le poți aplica pentru îmbunătățirea vieții conjugale.

Obținerea plăcerilor în dormitor este o muncă în echipă. Cu siguranță, o partidă reușită nu ține doar de performanțele lui, ci și de felul în care interacționați, atât fizic cât și psihic. De aceea, în momentul în care "apuci hățurile", ai ocazia să îi oferi o noapte de dragoste incendiară, pe care o veți savura împreună.

Dacă în cazul bărbaților sexul ține mai mult de atracția fizică, pentru femei este puțin mai complicat, fiind vorba și de o legătură emoțională. Data fiind această diferență dntre percepții, o femeie care depune un extra efort pentru satisfacerea partenerului va avea parte de o experiență sexuală la superlativ. Iată 7 sfaturi pe care le poți folosi și tu pentru a-ți condimenta viața conjugală:

1. Laudă-i performanțele

Acesta este un sfat de care va trebui să ții neapărat cont, deoarece prin această acțiune îi reconfirmi statutul de "mascul alfa". De aceea, de câte ori ai ocazia, laudă-i performanțele din pat și admiră-i zonele erogene, pipăindu-le și masându-le cu încredere. Aceste gesturi îl vor asigura că deține un rol important, iar aprecierea zonelor erogene masculine este interpretată ca o realizare, sau ca o premiere.

"Masarea" ego-ului masculin îi va da toată încrederea de care are nevoie și îi va crește stima de sine-ceea ce este ideal pentru satisfacerea dorințelor sexuale.

2. Folosește-ți corpul în avantajul tău

Dacă bărbații se "activează" de la aparențele fizice, femeile sunt mai degrabă seduse de pasiunea fizicului dată de conexiunea emoțională. De aceea, ca femeie și parteneră, va trebui să afli ce îi provoacă plăcere bărbatului tău, menținându-i interesul activ în dormitor.

Pentru început, te poți îmbrăca într-o manieră sugestivă, pentru a-l face să înțeleagă ce urmează să se întâmple. Pentru acest lucru, te poți folosi cu succes de o lenjerie sexy îndrăzneață, de la care nu își va putea dezlipi privirile.

Chiar dacă la începutul relației contactul sexual inițial nu se va ridica la înălțimea așteptărilor, următoarele partide îți vor oferi șansa de a-l cunoaște cât mai bine, pentru a afla ce îl "pune în mișcare". În aceste momente, poți experimenta prin diverse metode, pentru a afla ce îl înnebunește în pat. De multe ori, atracția vine de la același lucru pe care l-a remarcat la tine inițial. De exemplu, dacă este atras de privirea ta (știm, unii bărbați pot fi ciudați), poți să-i faci cu ochiul, menținând în același timp contactul vizual, până când îl vezi roșind. Dacă este înnebunit după picioarele tale, nu purta o pereche de pantaloni sau o fustă lungă, ci încearcă să îl seduci cu ajutorului unei rochițe sau a unei lenjerii sexy care să-ți evidențieze formele seducătoare. Pe de altă parte, bărbații sunt excitați și de ce nu pot vedea încă, așa că cel mai bine este să alternezi între cele două metode, pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală.

3. Frica de intimitate

Presiunea satisfacerii partenerei poate inhiba un bărbat, chiar dacă este disperat după tine. Această frică îl poate determina să ejaculeze prematur pentru a elibera tensiunea. De aceea, va trebui să acționezi rapid și să-i controlezi și întârzii ejacularea, în timp ce îi șoptești vorbe pline de pasiune, pentru a-i devia mintea de la inhibiții. Desigur, va trebui să te folosești de tact când faci acest lucru, ca să nu-i rănești ego-ul.

4. Explorează toate zonele

Nu subestima capacitatea unui bărbat de a se implica romantic și chiar de a privi relația voastră sexuală dintr-o perspectivă emoțională. Dacă îți dorești un preludiu prelungit, îi poți cere acest lucru partenerului tău. Mai mult, dacă nu știi exact ce îl excită, acum este momentul să-i explorezi toate zonele corpului, pentru a afla ce anume îl pune "pe jar". Așadar fă-ți timp pentru acest lucru și vei înțelege că această cunoaștere a zonelor erotice vor face diferența dintre o partidă de sex banală și una plină de pasiune!

5. Fii sinceră cu el

Poate există momente când unul dintre voi nu se gândește la sex. Pentru bărbați, sexul este ca o terapie antistres, iar privarea de acțiune în dormitor poate conduce la mâhnire sau frustrare. De aceea, este indicat să îți alegi bine cuvintele atunci când nu îți dorești o noapte romantică, pentru a nu-i răni ego-ul.

6. Menține o dorință constantă

De multe ori, în relațiile de lungă durată, se poate instala plictiseala. Însă ghici ce? Amândoi aveți fantezii care va pot îmbunătăți relația sexuală. Nu râde de el când îți dezvăluie fanteziile, ci, dacă ești și tu de acord, puneți în practică orice îl va excita. Te poți folosi și în acest caz de o lenjerie sexy sau chiar de un costum sexy, care vor face fantezia mai veridica.

7. Inițiază tu partida

Multe femei nu cunosc acest secret: Atunci când inițiezi tu partida de sex, îi arăți că este dorit și îi demonstrezi astfel masculinitatea în dormitor. De cele mai multe ori, se va excita instant de la acest lucru, așa că ia-ți inima în dinți și pregăteste-i o surpriză de proporții!

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest