Şapte semne că eşti într-o relaţie cu persoana potrivită!

 

Pentru o relaţie "plină de lapte şi miere", e nevoie de doi parteneri cu personalităţi asemănătoare, cu multe puncte comune, dar şi de o comunicare deschisă în cuplu. V-am pregătit câteva mici secrete, care să vă ghideze în alegerea partenerului potrivit.

1. Temperamentul – Vă înţelegeţi bine de cele mai multe ori sau te irită prin acţiunile sale în mod regulat? Te gândeşti adesea că partenerul ar trebui să fie mai puţin leneş sau că ar trebui să se gândească de două ori înainte de a deschide gura? Trebuie să ştii că ceea ce vezi cu ochiul liber la partener este, de fapt, ceea ce reprezintă el cu adevărat. Aşa că nu încerca să îi schimbi personalitatea.

2. Stilul de comunicare - Într-o relaţie bună, trebuie să îţi comunici necesităţile în mod regulat. Dacă puteţi comunica unul cu altul bine şi într-o manieră similară, sunt şanse mai mari să aveţi o relaţie de cuplu reuşită.

3. Prietenii şi familia – Îţi face plăcere să te întâlneşti cu prietenii şi familia partenerului de cuplu? Sunteţi de acord amândoi asupra timpului pe care să-l alocaţi în acest sens? Dacă acest lucru este un subiect sensibil, pe care nu îl puteţi rezolva cu uşurinţă, este foarte posibil să se răsfrângă în mod negativ asupra relaţiei.

4. Stilul de viaţă (nutriţie şi sport) - Modul de petrecere a timpului liber vă poate influenţa într-un mod semnificativ relaţia. Dacă nu vă potriviţi bine în această zonă, este posibil să aveţi multe încercări de depăşit pe parcursul relaţiei.

5. Aspectele financiare - Mulţi oameni îşi caută parteneri care să le poată asigura siguranţă financiară. Banii se află deseori în centrul certurilor din cuplu. Sunt mai simplu de depăşit aceste probleme, dacă împărtăşiţi amândoi obiective şi obiceiuri financiare asemănătoare.

6. Educaţia - Partenerii care au un background similar în privinţa educaţiei, vieţii şi experienţei profesionale au şanse mai mari să se înţeleagă în cuplu. Ei au mai multe în comun, sunt pe aceeaşi lungime de undă şi se pot întelege unul pe altul într-un mod mai profund.

7. Intimitatea - Există multe aspecte care se regăsesc în această categorie a intimităţii din cuplu, inclusiv romantismul şi modul de etalare a afecţiunii în public. Unele cupluri pot avea nevoi sexuale diferite, ceea ce poate duce uneori la mânie şi resentimente din partea unuia sau altuia dintre parteneri. Un lucru foarte important legat de intimitate este acela cu privire la frecvenţa şi modalităţile de exprimare în dormitor.

Sursa: debarbati.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest