A ajuns în sapă de lemn! Irinel Columbeanu, la un pas să rămână fără apă caldă, din cauza datoriilor la întreținere!

 

Dacă înainte era cunoscut pentru luxul în care trăia și pentru autoturismele pe care le deținea, iată că lucrurile s-au schimbat dramatic pentru Irinel Columbeanu. De la unul dintre cei mai bogați oameni din România, afaceristul a ajuns la fundul sacului și din cauza datoriilor enorme de la întreținere, riscă să rămână chiar și fără apă caldă.

Irinel Columbeanu nu mai este afaceristul prosper de altă dată. Nu mai apare la niciun eveniment monden, așa cum obișnuia, iar asta pentru că nu mai are bani în conturi ca să își permită. Mai mult de atât, se pare că acum, fostul soț al Monicăi Gabor locuiește cu Oana, iubita tinerică, într-un apartament cu două camere, dar chiar și așa, abia se descurcă cu întreținerea locuintei.

Potrivi Click.ro, Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn din cauza datoriilor enorme la bănci. După ce i-au fost executate toate bunurile, inclusiv celebra vilă de la Izvorani, fostul om de afaceri nu s-a mai putut ridica nicicum financiar, astfel că a ajuns să locuiască într-un bloc.

Dar nici așa lucrurile nu stau prea roz pentru Irinel Columbeanu, dat fiind că avizierul îl are trecut ca restanțier. Pentru că nu a mai plătit întreținerea de luni bune, fostul om de afaceri datorează nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de lei, iar dacă nu va achita suma în câteva zile, riscă să rămână fără apă caldă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest