De când Salman Khan i-a căzut cu tronc, Iulia Vântur a ajuns la cratiţă. În speranţa că-l va da gata cu veleităţile ei de gospodină, blondina s-a pus pe gătit preparate indiene.
articolul continua dupa recomandari
Şi pentru a se da mare cu priceperea ei de bucătăreasă, vedeta de televiziune a şi pozat rezultatul efortului ei culinar. Femeile interesate să sucească minţile vreunui actor indian ar trebui să ia o foaie şi un pix şi să ia notiţe!
N-o fi spanacul afrodisiac, dar măcar Iulia ştie să-l prepare şi ea comestibil în cazul în care Salman o ia de nevastă.
Ingredientele necesare sunt, desigur, spanacul, telemeaua dulce, şi o grămadă de condimente, printre care cuişoare, scorţişoară, cardamon, ardei iute, chimen şi turmeric.
Lulia, cum o alintă compatrioţii lui Salman, a explicat pe o rețea de socializare şi modul de preparare.
"Fierbem spanacul 1-2 minute, apoi îl mixăm într-un blender până devine pastă. Preparăm masala: cuişoarele, scorţişoara, bobiţele din păstaia de cardamon şi ardeiul iute se piseaza până devin pulbere", a scris Iulia pe contul său de Facebook.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc