A ajuns să cântărească 318 kilograme și nu se oprește! Femeia visează să devină cea mai grasă femeie din lume și mănâncă non-stop

 
+2 click pentru
galerie

Visează să devină cea mai grasă femeie din lume, iar prietenul ei o ajută și face tot posibilul ca să îi îndeplinească acest vis.

Monica Riley a ajuns să cântărească 318 kilograme. În loc să slăbească, așa cum numeroși medici i-au recomandat, Monica își dorește să devină cunoscută în întreaga lume ca fiind cea mai grasă femeie și să depășească 453 de kilograme.

Iubitul ei este, Sid Riley, este alături de ea în acest demers și o hrănește în fiecare zi, iar atunci când simte că nu mai poate mânca, o hrănește cu ajutirul unui tub.

În fiecare zi, tot ceea ce face Monica este să mănânce încontinuu și să bea băuturi carbogazoase, iar pentru că este atât de grasă, are nevoie de ajutorul lui Sid pentru a se spăla și pentru a se mișca.

”Planul meu este să ajung la 453 de kilograme(1000 stones) și să devin imobilă. Atunci m-aș simți ca o regină, căci Sid mi-ar fi mereu alături și el este încântat de această ideea. Este o fantezie sexuală și vorbim despre acest lucru mult. El deja mă ajută”, a dezvăluit Monica pentru o publicație TV.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest