A apărut dieta lui Dumnezeu! Slăbeşti 10 kilograme în timp record

 

„Dieta lui Dumnezeu" este o cură de detoxifiere şi slăbire creată de un american. A făcut rapid adepţi, pentru că promovează întoarcerea la origini, la alimentația simplă ce se regăsește în Vechiul Testament.

Carnea de porc și slănina sunt interzise. Planul de alimentaţie include însă orice altă carne roşie. Dieta mai recomandă și alimentele bogate în fibre. Conopidă, brocoli, struguri, semințe, fructe de pădure, nuci, anumite legume sau cereale, dar și grăsimile naturale, chiar și cele ce se găsesc în pește și grăsimile saturate din lapte, brânzeturi și unt.

Nu sunt acceptate în dietă produsele procesate, cele modificate genetic, dulciurile, zahărul sau orice conține coloranți, băuturile sau sucurile din comerț. Nici apa de la robinet nu este recomandată.

Există şi duşmani ai Dietei lui Dumnezeu. Gurile rele spun că autorul s-a folosit de numele Creatorului pentru a promova o dietă care, de fapt, nu poate fi respectată, din cauza chimicalelor folosite astăzi chiar şi în alimentele aşa-zis sănătoase. Alţii susţin că autorul face reclamă companiilor de produse bio şi ecologice. Iar unele voci cred că un regim de viaţă nu durează doar 40 de zile, ci o viaţă întreagă.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest