A aruncat bomba! Cătălin Botezatu ia în calcul împăcarea cu o fostă iubită! „M-a făcut să mă simt fericit, special și împlinit!”

 

Bomba bombelor! În timp ce femeile tânjesc la o relație cu el, Cătălin Botezatu se gândește la o împăcare cu una din fostele iubite! Declarații incredibile despre viața amoroasă a celebrului designer!

Ultimul an a fost pentru Cătălin Botezatu cel mai dificil din viața sa! Creatorul de modă a fost diagnosticat cu cancer, are cinci stenturi la inimă, însă a trecut peste toate obstacolele, cu bine. Iar în perioada de recuperare a conștientizat un lucru: cât de important este să ai pe cineva alături!

Cătălin Botezatu a dezvăluit că deși nu este în căutarea unei relații, la momentul actual, știe cum ar trebui să arate femeia care să îl cucerească pe veci. Designer-ul a mărturisit că domnișoara visurilor sale nu se încadrează într-un tipar, ci doar trebuie să aibă grijă de el și să îl iubească așa cum este. Mai mult de atât, a adăugat că: „ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă”, a spus Botezatu.

Vrea să se împace cu fosta?

Care fostă, încă nu știm! Dar cert este că în cadrul interviului pentru Click, Bote a dat de înțeles că din toate relațiile pe care le-a avut, a învățat ceva și nu ar spune niciodată „Nu” unei reconcilieri cu o veche parteneră.

„Dar, până la urmă, consider că din fiecare relație am avut ceva de învățat și, cel mai important, acea persoană m-a făcut să mă simt fericit, special și împlinit în acea relație. Și atunci, dacă s-a întâmplat asta, rămân doar cu lucrurile frumoase.” a mai spus Bote pentru Click!.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest