A avut de la cine să învețe! Sora Andreei Tonciu, veterană în intervenții estetice la numai 20 de ani! Diferențele sunt uluitoare! FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Lorena Tonciu a ajuns de nerecunoscut! Din adolescenta timdă s-a transformat într-o adevărată bombă sexy! Însă pentru asta a fost nevoită să scoată mulți bani din buzunar, iar efortul pare sa fi meritat. Și mulți spun că are toate șansele să își detroneze propria soră după ce a călcat de mai multe ori pragul cabinetului medicului estetician.

Lorena calcă pe urmele surorii ei, Andreea Tonciu. După ce a devenit majoră nu s-a abținut de la niciun moft, iar plăcerile ei sunt foarte costisitoare. Și dacă nu v-ați prins la ce ne referim, vorbim de intervențiile estetice la care a apelat.

Rinoaplastie, silicoane și, bineînțeles, mărirea buzelor sunt operațiile Lorenei Tonciu pentru a ajunge printre divele din Capitală. Și cum toate aceste intervenții sunt piperate la preț, dacă ar fi să facem un calcul, am ajunge la 12 mii de euro, doar până acum.

Dacă în acestă perioadă, toate vedetele își fac veacul pe Tik Tok, nici Lorena nu rateaza ocazia să se afișeze cât poate de mult. Se afișează în cele mai sexy ipostaze, ca să le arate tuturor ce trup și buze de invidiat are. Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Intrați în GALERIA FOTO pentru a vă convinge singuri.

Andreea Tonciu își vrea sora, asistentă TV

Andreea Tonciu este mândră din cale-afară de sora ei mai mică. Motiv pentru care vrea să se bucure de același statut al celebrității pe care îl are și ea. Astfel că, Andreea și-ar dori ca Lorena să îi ia locul și să ajungă asistentă în televiziune. Doar că... este foarte timidă.

"Drumul pe care l-a avut şi sora ei, bineînţeles! Să fie ea asistentă tv, dar ea nu e ca mine, este foarte timidă, îi place mult să înveţe... Eu am fost mai nebunatică.", spunea Andreea Tonciu, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest