A avut succes, dar l-a pierdut! Micolov trăieşte în sărăcie!

 
+2 click pentru
galerie

Pe vremuri, avea lumea la picioare, iar piesa Dragoste la prima vedere era fredonat de toată România. După trei decenii, muzica încă trăieşte, dar autorul se zbate in mizerie şi suferinţă. Ilie Micolov rămâne însă un om tare şi rămâne cu fruntea sus în faţa tuturor încercărilor la care îl supune viaţa.

Boala nu ţine cont de nimic! Este şi cazul lui Ilie Micolov, unul dintre cei mai în vogă muzicieni ai anilor '90. Dacă altă dată însufleţea publicul cu melodiile sale, acum, tot ce i-a mai rămas de făcut interpretului este să spere că ziua de mâine va fi mai bună.

„Nu mi-e frică că n-o să mai ies din casă, că n-o să mai pot merge. Mi-e frică de ziua în care nu voi mai vedea soarele! E trist, pentru că am rărit puţinele bucurii pe care le mai aveam, să mă plimb în natură, pe Litoral. Mi-e dor să stau în ''hotelul'' meu, o rulotă la mâna a dou.", a declarat Micolov .

Din păcate, Micolov trăieşte singur. Soţia şi fiica au rămas în Germania. Vorbeşte des cu ele, dar le vede rar şi se luptă cu boala de unul singur.
„Se pare că problemele vin după anii de sport. Am fost jucător profesionist de hochei timp de şapte ani. Am avut şi 170 de kilograme, sunt puţin mai slab acum."

Suferinţa artistului este amplşificată de sărăcie. Banii pe care-i primeşte din drepturile de autor abia dacă-i ajung pentru traiul zilnic, aşa că a fost nevoit să înveţe cum este să trăieşti din puţin.

„Mă mulţumesc şi cu cinci leuţi, să-mi iau un corn şi câteva felii de parizer. "


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest