A băut suc de morcovi în fiecare zi, timp de opt luni, şi s-a vindecat de cancer! Vezi reţeta minune

 

La şase luni de la moartea soţului, o femeie din Wisconsin, America, pe nume Ann Cameron a fost diagnosticată cu cancer de colon. S-a vindecat în opt luni cu suc de morcovi.

Pe data de 17 noiembrie, Ann a început să bea suc de morcov, pe parcursul întregii zile, conform lataifas.ro. După opt săptămâni, doctorul i-a spus cu tumorile şi nodulii limfatici umflaţi s-au micşorat, iar cancerul a încetat să mai crească. După patru luni, nodulii limfatici arătau normal, iar cancerul scăzuse considerabil. Opt luni mai târziu, cancerul dispăruse complet.Cum se obţine sucul de morcovi

Sucul reprezintă cea mai eficientă formă de administrare a acestei legume, morcovul. Se poate obţine cu ajutorul unui storcător electric centrifugal. Morcovii nu trebuie curăţaţi de coajă, deoarece aceasta conţine cele mai multe substanţe nutritive. Lăsaţi morcovii peste noapt într-un vas cu apă, apoi stoarceţi sucul din ei.

Sucurile naturale trebuie consumate imediat după preparare. Se poate păstra maxim 6 ore la frigider, în sticle bine închise. Cel mai bine este să preparaţi sucul atunci când plănuiţi să-l beţi.

Dacă aveţi de gând să consumaţi o cantitate atât de mare de suc în fiecare zi, trebuie să ştiţi că pot să apară tulburări gastro-intestinale sau pigmentarea anormală a pielii. Sucul de morcovi poate fi amestecat şi cu alte legume anti-cancerigene, precum suc de sfeclă, castraveţi, măr, varză sau broccoli.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest