A câştigat 10 milioane de dolari la loterie şi s-a răzbunat pe sef! A mers în birou, şi-a deschis pantalonii şi...

 

A câştigat la loto 10 milioare de dolari! Imediat cum a aflat, bărbatul a făcut ceea ce visează să facă mulţi angajaţi din întreaga lume. Cel care a simţit pe propria piele cât de fericit este proaspătul câştigător a fost chiar şeful lui. Toată scena a fost filmată iar imaginile chiar sunt de milioane!

Aşa a început nebunia! Posedat parcă de câştigul celor 10.000.000 de dolari, bărbatul din imagini nu s-a mai putut stăpâni şi aproape că a sărit pe una dintre colege... Speriată de moarte, tânăra din imagini aproape că a ajuns cu scaunul în colţul încăperii.

După ce şi-a şocat colegele cu reacţia sa, a început să facă un dans de milioane, asta până când un sunet divin i-a atras atenţia că este momentul că trebuie să treacă şi pe la şef. S-a imaginat cu banii în cont şi s-a dus glonţ în biroul şefului.

Cum a intrat în birou s-a năpustit asupra şefului cu rola pentru scame, asta după ce anihilat-o pe secretară. Nu s-a oprit aici. Dintr-o dată, a sărit pe birou şi a făcut un gest la care probabil mulţi angajaţi supăraţi visează... A împrăştiat fericire peste tot... pe birou, pe lângă birou, dar mai ales peste şeful lui... acum deja devenit fostul şef.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest