A căzut în bocanul cu melancolie! Ce scrisoare i-a scris Moni mamei sale!

 
+2 click pentru
galerie

O fi trăind ea luxul de pe lume, dar o mai apucă uneori melancolia. Monica Gabor simte greutăţile vieţii, mai ales de când a pierdut-o pe mama ei în stupidul accident de anul trecut. Cu gândul la cea care i-a dat viaţă, fosta Scorpie de la Izvorani i-a scris o scrisoare mamei sale, semn că încă nu s-a împăcat cu pierderea suferită. Şi cum era de aşteptat, mesajul lui Moni a stârnit şiroaie de lacrimi, dar şi critici.


„Draga mea Mamă,
Nici nu ştiu cum să încep, nu găsesc cuvintele potrivite pentru a-ţi mulţumi pentru tot. Ţi-aş spune că te iubesc, însă ştii deja. Ţi-aş spune că ție îți datorez viața, însă cuvintele sunt de prisos. Ştiu că poate, câteodată, te-am supărat, însă nu a fost cu intenţie. Mi-ai oferit trup din trupul tău, timp prețios din viaţa ta şi, cel mai important lucru, mi-ai oferit iubirea ta necondiționată."


Aşa începe Monica scrisoarea adresată mamei sale, Veronica Bulai. Femeia s-a stins din viaţă în vara anului trecut după ce i-a căzut un bolovan în cap. Tragedia a lăsat un gol imens în sufletul fostei doamne Columbeanu, care mai organizează câte un parastas în Los Angeles în memoria femeii care a născut-o şi a crescut-o.


Rândurile dedicate mamei sale au smuls valuri de lacrimi amare şi fanilor Monicăi. Mulţi dintre ei i-au transmis, la rândul lor, mesaje de susţinere.


„M-ai impresionat până la lacrimi! Mama ta este cu tine mereu şi trebuie să priveşti plecarea ei ca pe un final de călătorie. Să plângi doar un pic pentru că îi faci rău sufletului ei."


Moni a continuat scrisoarea spunând că regretă că nu a fost o fiică perfectă, nici cuminte, ba chiar rebelă. Probabil s-a referit la măritişul ei cu mai bătrânul Irinel Columbeanu. Iubita lui Mister Pink i-a mulţumit mamei sale pentru că a iubit-o aşa cum a fost şi că i-a fost, totuşi, alături. Fanii nu au ratat ocazia şi au taxat-o însă.


Să sperăm că măcar după această scrisoare, Moni s-a mai eliberat de stres. Nu de alta, dar lucrează cu faţa şi nu i-ar prinde bine deloc ridurile cauzate de supărări.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest