A consumat opt luni suc de morcovi în fiecare zi și i s-a întâmplat un lucru UIMITOR! Povestea sa a devenit virală

 

Ann Cameron este o cunoscută scriitoare de cărți pentru copii, iar acum doi ani a fost diagnosticată cu cancer la colon, în stadiul al treilea.

Medicii i-au recomandat imediat chimioterapia, însă femeia a refuzat, după ce a văzut efectele secundare pe care le-a avut soțul ei, care a murit din cauza unui cancer la plămâni.

Femeia a făcut o operație, însă după șase luni, cancerul a revenit și a intrat în stadiul patru, iar medicii au devenit rezervați în privința ei.


 Cu toate acestea, ea a refuzat chimioterapia și a căutat soluții alternative. Ea a aflat de pe internet că un bărbat s-a însănătoșit după ce a urmat o cură de morcovi, așa că, neavând ce să mai piardă, Ann a început și ea să consume în fiecare zi 2.5 litri de suc de morcovi în fiecare zi.


La două luni de la începerea tratamentului, tumoarea a început să se micșoreze, iar după opt luni, Ann a făcut mai multe teste care au arătat că a scăpat complet de boală.


 Se știe deja că morcovii conțin o cantitate importantă de antioxidanți, care previn și tratează tumorile, informează  weeklyhealthylife.com

V.M⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest