Margherita de la Clejani a consumat sau nu substanțe interzise la volan? E momentul adevărului/ VIDEO

 

A consumat sau nu Margherita substanțe interzise? Polițiștii ar fi primit rezultatele de la laborator în cazul fiicei Clejanilor care a fost testată pozitiv cu aparatul drug-test, la sfârșitul lunii mai, după ce a intrat cu autoturismul într-o mașină parcată pe una dintre străzile din Capitală.

După două luni, specialiștii INML ar fi trimis polițiștilor plicul cu rezultatul testelor de la laborator. Dacă rezultatele au ieșit, Margherita ar fi nevoită să meargă, din nou, la sediul Poliției Rutiere, unde după ce îi vor comunica rezultatul, o vor supune unei noi runde de audieri pentru a da explicații suplimentare.

În tot acest timp, familia i-a fost alături Margheritei de la Clejani, indiferent de situația în care i-a pus și de tot scandalul pe care l-a cauzat din cauza comportamentului deficitar. Viorica și Ioniță au demonstrat că sunt capabili să meargă până în pânzele albe când vine vorba de copiii lor și să le ia, de fiecare dată, apărarea.

În timp ce Viorica de la Clejani s-a războit cu jurnaliștii, Ioniță s-a dus de urgență la Poliție pentru a-și susține fata la audieri. Tatăl Margheritei a afirmat de nenumărate ori că fiica ei nu ar consuma niciodată substanțe interzise, iar dacă ar fi făcut-o, ar fi știut, pentru că au o relație extrem de apropiată.

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Margherita să se potolească, cel puțin, după ce a provocat accidentul, fata Clejanilor nu s-a lăsat cu una cu două intimidată de lucrurile care s-au scris în presă despre ea și s-a expus și mai mult pe social media.

Ulterior, Marga a început să se retragă ușor, ușor, din atenția curioșilor și s-a axat pe magazinul său de fashion, căruia urmează să îi facă o lansare ca la Hollywood.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest