A cumpărat o păpuşă gonflabilă pentru plăcerile sexuale şi a ajuns să îşi părăsească familia pentru ea! "Sunt sătul de oamenii moderni"

 

Senji Nakajima are 61 de ani şi şi-a părăsit soţia şi cei doi copii în favoarea unei păpuşi gonflabile pentru care a prins sentimente puternice. Cei doi au o relaţie cât se poate de reală şi fericită.

Conform Daily Mail, Senji Nakajima (61 de ani) a dezvăluit faptul că şi-a găsit fericirea alături de iubita sa - o păpuşă de silicon. El susţine că trăieşte relaţia perfectă alături de "Saori" şi chiar ies împreună la cumpărături şi au activităţile specifice unui cuplu normal.

În trecut, bărbatul a fost căsătorit cu o femeie cu care are doi copii. Motivul principal pentru care "relaţia" decurge atât de bine este deoarece compania asta nu este "doar despre bani".

Iniţial, păpuşa a fost cumpărată pentru confort sexual atunci când era departe de soţia lui şi până acum a fost folosită în scopuri sexuale. Asta s-a întâmplat acum şase ani, când bărbatul a devenit complet singur trăind departe de casă din cauza jobului.

După ce Saori l-a ajutat să depăşească singurătatea, bărbatul a început să dezvolte sentimente puternice pentru păpuşă şi după câteva luni a început să aibă o relaţie cu ea în adevăratul sens al  cuvântului.

"Ea nu trădează niciodată, niciodată nu se uită la bani. Sunt sătul de oamenii moderni raţionali. N-au pic de sentimente"
, a declarat Senji Nakajima.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest