A dat cărțile pe față! Ana Baniciu, dezvăluiri despre statutul amoros: „O să fie ceva extrem de important”

 

Dacă ar fi să facem un top al celor mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton, cu siguranță, Ana Baniciu s-ar afla în el. Dar chiar și așa, artista nu s-a afișat niciodată la brațul niciunui reprezentant al sexului puternic, semn că este extrem de pretențioasă în ceea ce privește un potențial partener.

După ce a fost agasată cu întrebarea „Ai iubit?”, Ana Baniciu a decis să dea cărțile pe față și să facă lumină în ceea ce privește statutul său amoros. Astfel că prin intermediul unui instastory, artista a mărturisit că preferă ca viața sa personală să rămână departe de ochii curioșilor, ca până acum.

„Am primit o grămadă de mesaje cu această întrebare: „ai iubit?” Nu cred că e locul și momentul să vorbesc despre asta, chiar dacă aș avea, chiar dacă n-am”, a spus Ana Baniciu în cadrul unui InstaStory.

În completarea mesajului, Ana Baniciu a mai spus că atunci când va simți că va fi momentul și că a întâlnit persoana potrivită, cu siguranță, va anunța, dar până atunci, își dorește să păstreze discreția. „Ideea e că... când o să fie ceva extrem de important în viața mea eu o să vă spun”, a mai spus artista.

De ce nu are un iubit

Chiar dacă este una dintre cele mai dorite artiste din România, Ana Baniciu nu a oficializat niciodată relațiile amoroase pe care le-a avut și se pare că există și un motiv care stă la baza acestui alegeri. 

„Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit… Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta, că e o greșeală foarte mare să schimbi un om și că trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal…”, a declarat Ana Baniciu, în urmă cu ceva timp, pentru alistmagazine.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest