A dat cărțile pe față! Care este adevărata relație dintre Mirela Vaida și soacră: „Foarte grea adaptarea”

 

După ce a pornit un întreg „război” pe blogul său, povestind într-o notă amuzantă, cum se înțelege cu soacra sa, Mirela Vaida a decis să dezvăluie cum stau lucrurile, de fapt, între ea și mama partenerului său de viață.

Chiar dacă din tachinările Mirelei Vida vizavi de soacra sa, toată lumea a înțeles că situația nu este deloc roz între cele două, mai ales după ce s-a mutat sub același acoperiș, pentru a o ajuta cu cei trei copii, iată că alta e povestea.

Mirela Vaida a mărturisit că lucrurile stau cum nu se poate mai bine între ea și mama soacră, pentru că aceasta o ajută foarte mult. Nu doar că stă cu copiii, ci face şi curat în casă, găteşte, spală, ce să mai, este femeia bună la toate, pe care prezentatoarea de la „Acces Direct” o iubeşte enorm.

„Deşi amândouă suntem două fete de gaşcă, i-a fost foarte grea adaptarea într-o casă nouă, în care ea nu mai are intimitatea ei, spaţiul ei, tabieturile ei. Lucrurile astea s-au făcut şi se fac greu. Nici eu nu sunt o persoană chiar uşor de acceptat sau cu care se trăieşte uşor. E clar că mai sunt momente în care fiecare are nevoie să fie lăsat în pace, să nu ne batem una pe alta la cap… (...) Noi am decis să ne spunem din start ceea ce ne deranjează, ca să nu acumulăm gratuit frustrări. Şi chiar aşa facem”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest