A dat cărţile pe faţă! Cristina, tot adevărul despre divorţul de Nicolae Guţă! „Pe el nu-l mai deranjează nimic” VIDEO

 

După ce s-a vehiculat în presă că sunt la cuţite, Cristina, soţia lui Nicolae Guţă a spus tot adevărul despre zvonurile din media!

La scurt timp după ce a devenit tatăl al celui de-al 11-lea copil, au apărut zvonuri precum că Nicolae Guţă ar dori să facă un test de paternitate, deoarece nu ar fi fost sigur că nou născutul ar fi fost al lui. Cristina a măturisit că lucrurile nu stau deloc aşa, ci din contră! Partenera manelistului a mărturisit, în exclusivitate, pentru Antena Stars că nimic nu este adevărat, ci este extem de fericită alături de Nicolae Guţa şi de familia pe care o formează cu acesta.

"Am văzut şi eu că a apărut, chiar m-au surprins. Stăteam în pat cu iubi, ne uitam şi ne-a bufnit râsul de ce zvonuri au apărut, că ne-am despărţit, că am divorţat, cu testul... Nu ştiu ce fel de zvonuri sunt astea şi cine le inventează. Nu ştiu cum şi în ce fel au apărut chestiile astea. Noi nici nu am divorţat, nici nu ne-am despărţit, suntem împreună, chiar bine. Sunt foarte fericită şi împlinită că am născut băieţelul, e sănătos, noi doi ne înţelegem super bine. Sunt cea mai împlinită în perioada asta. (...) Noi am apărut la o emisiune în direct şi el a spus că nu vrea niciun test! Cum să ceară el aşa ceva, din moment ce noi suntem împreună de atâta timp, nu ne-am mai despărţit! Nici nu se pune problema, nu s-a pus în discuţie vreodată cererea testului de paternitate! Pe el nu-l mai deranjează nimic, în schimb, pe mine mă deranjează... El fiind obişnuit cu toate ştirile astea care apar peste noapte, aşa... Noi suntem cu o casă în construcţie, îi facem casă băiatului", a declarat Cristina Guţă, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest