A dat cărțile pe față! De ce Mădălina Ghenea refuză să se căsătorească: „Nu cred că o voi face vreodată”

 

Mădălina Ghenea a fost mai activă ca niciodată pe contul său de socializare, din cauza pandemiei de coronavirus care a ținut-o izolată la domiciliu. Vedeta s-a arătat dornică să le răspundă admiratorilor săi la cele mai interesante întrebări, astfel că a vorbit și prima dată despre căsătorie.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii și automat, și una dintre cele mai curtate. În ciuda relațiilor de lungă durată pe care le-a avut cu celebritătile de la Hollywood, modelul nu a fost dispusă să treacă niciodată la următorul pas.

Un admirator extrem de curios a întrebat-o ce părere are despre ideea de căsătorie și de ce nu a făcut-o până acum, iar Mădălina i-a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: “Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei”,

Tot în seria de întrebări și raspunsuri de pe instagram-ul său, Mădălina Ghenea a dezvăluit și câte kilograme are, dat fiind că este invidiată pentru corpul de zeiță pe care îl deține. Vedeta a mărturisit că la înălțimea de 1,80, cântărește 54 de kilograme.

Și-a găsit fericirea în brațele unui om de afaceri influent

Mădălina Ghenea are un istoric amoros tumultuos. După relațiile cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, vedeta pare să-și fi găsit în sfârșit fericirea în brațele milionarului Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai înstărit om de afaceri din Italia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest