A dat cărţile pe faţă! Florin Vasilică, tot adevărul despre relaţia cu Andreea Antonescu, după ce s-au afişat împreună VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce s-a afişat la braţele Andreei Antonescu, în presă au ieşit zvonuri precum Florin Vasilică şi artista ar avea ceva mai mult de împărţit, decât pasiunea pentru muzică. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce cântăreaţa a confirmat divorţul de soţul său.

Invitat în cadrul emisiunii „Agentia Vip”, Florin Vasilică a spus totul despre relaţia lui cu Andreea Antonescu. Se pare că între cei doi nu există nimic mai mult decât o prietenie veche, dat fiind că se cunosc de o viaţă, mai precis, de atunci când Liviu Vasilică, încă trăia.

„Atâta timp cât eu mă întâlnesc la anumite spectacole cu persoane pe care le cunosc de o viaţă... Dacă noi ne întâlnim, vrem să imortalizăm momentul. Pe Andreea Antonescu o respect foarte mult, o cunosc de când eram mic, am cunoscut-o pe vremea când cântam cu tatăl meu. Andre a fost cea mai bună trupă din România. Pe Andreea am cunoscut-o la o filmare, la Acces Direct, o apreciez foarte mult. Dar totuși, eu am cea mai frumoasă femeie acasă!” a mărturisit Florin Vasilică, la „Agenţia VIP”.

Dezvăluiri din intimitatea mariajului său!

„Sunt de 19 ani cu soţia mea. Am cea mai frumoasă femeie din lumea asta, dacă apare una mai frumoasă, o să o iau pe aia. Dar nu a apărut încă. Eu ţin foarte mult la ei. Ei sunt cei care m-au adus până în stadiul ăsta. Soția mea este echilibrul meu suprem. Ea înţelege absolut toate lucrurile astea. A născut de ziua ei, pe 29 august. De fiecare dată, încerc să le ofer ce e mai bun de pe lumea asta, pentru că merită.” a mai spus artistul, în cadrul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest