A dat cărțile pe față! Roxana Dobre, adevărul despre aventurile lui Florin Salam: “Sunt doar distracții și punct”

 

Roxana Dobre a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a dat cărțile pe față despre aventurile lui Florin Salam, bărbatul căruia îi este alături de mai bine de șase ani și cu care are trei copii minunați.

După ce s-a tot vehiculat în presă că nu puține au dățile în care Florin Salam a călcat strâmb, iată că Roxana Dobre a facut lumină în ceea ce privește aventurile viitorului soț. Fostul “iepuraș” a dezvăluit că nu este geloasă deloc, cât despre escapadele amoroase, le numește niște simple “distracții” și nu are de gând să le lase vreodată să intervină în armonia familiei sale.

“E foarte greu. Dar în același timp dacă nu stai bine in ghete, o iei razna. Iubirea pe care o port soțului meu nu are nicio legătură cu gelozia. Iar eu nu sunt geloasă pe soțul meu. De câte ori venea de la concertele lui, eu nu m-am certat cu soțul pe prostii. E vorba de respectul pe care îl are bărbatul față de femeia lui. Un bărbat când își iubește soția, o iubește. Distracțiile lui sunt pur și simplu distracții și punct. Asta nu înseamnă gelozie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am sentimentul de femeie frustrată și știu ce soț am și ce pretenții am de la mine și cum sunt eu ca femeie vizavi de mine.” a spus Roxana Dobre pentru Antena Stars.

Cum a cucerit-o?

Roxana Dobre a mărturisit că l-a cunoscut pe Florin Salam într-o perioadă în care artistului îi era foarte bine și nu fusese târât în atât de multe controverse ca în prezent, iar cu simțul umorului a reușit să o facă să se îndrăgostească iremediabil de el.

“Ieșeam la masă cu el, dar nu aveam chestia asta. Când l-am cunoscut pe soțul meu era într-o perioadă mișto a vieții lui, psihic. Eu așa am început să îl iubesc. fiind artist, se transformă când este înconjurat de oameni.” a mai spus viitoarea soție a lui Florin Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest