A dat celebritatea pe cea mai simplă viaţă. De ce a renunţat Mihai Coadă, cunoscut ca Nelu Curcă din "La Bloc", la lucrurile lumeşti

 

Mihai Coadă, cunoscut ca Nelu Curcă din "La Bloc", vorbeşte despre retragerea din televiziune şi despre ce s-a întâmplat cu el de când nu mai apare pe sticlă. Ce întorsătură au luat lucrurile din viaţa actorului ne-a povestit chiar el.

"Iată că sunt în faţa dumneavoastră şi vreau să vă spun că nu m-am călugărit, nu am fost Hirotonit Preot. E adevărat că merg la Mănăstire, la slujbe pentru că acolo este Duhovnicul meu, Părintele Stareţ al Mânăstirii. E adevărat că m-aţi văzut îmbrăcat în rasă, dar acesta este un canon pe care noi, Laici. Adaug că am întrerupt activitatea artistică pentru că sunt la pensie şi nu mai joc în nici un spectacol la Teatrul Municipal Ploieşti." a declarat Mihai Coadă, pentru Antena Stars.

A mai povestit faptul că a primit un semn pentru a alege calea lui Dumnezeu, aşa că nu a putut ignora acest mesaj.

"A fost un vis înainte de 1994 când se făcea că am călătorit instantaneu în univers. Îngerul păzitor m-a dus instantaneu şi m-am aflat în faţa unei cruci luminoase. Doamne, ce o fi dincolo? Adică la crucea aceea, şi m-a trezit îngerul păzitor şi de atunci a fost un şoc, visul acesta a fost un şoc pentru mine şi uşor, uşor.. m-am apropiat de Dumnezeu cu suişuri şi cu coborâşuri, cu spovedanie." a declarat Mihai Coadă, pentru Antena Stars.

Actorul ne sfătuieşte şi cum trebuie să ne pregătim sufletul pentru sărbătorile Pascale ce urmează să vină.

"Hristos! Intoarcerea la Hristos, sa nu-l uităm pe Hristos! Toate se fac cu Hristos! Spune în evaghelie: fără de mine nu se poate face nimic şi orice veţi cere de la Tatăl eu voi face! Aşa că sănătate şi mântuire!" a declarat Mihai Coadă, pentru Antena Stars. Vezi toate declaraţiile în video de mai jos.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest