A dat din casă! Cum se înțeleg Alex Velea și Antonia, de fapt: „Nu e tocmai simplu”

 
+2 click pentru
galerie

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai stabile și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cu doi copii împreună, familia lor pare scoasă din filmele de dragoste. Dar oare, chiar așa să fie? Alex Velea a dat cărțile pe față și a vorbit despre cum se înțelege, de fapt, cu mama băieților săi!

Catalogată drept cea mai frumoasă femeie din țară, Antonia a fost, deseori, criticată pentru alegerea amoroasă pe care a făcut-o. Gurile rele au spus de multe ori că o femeie de teapa artistei ar trebui să fi trebuit să aleagă pe altcineva, în detrimentul lui Alex Velea. Dar chimia și dragostea care au și sudat cuplul celor doi au demontat toate criticile pe care le-au primit.

Astfel că, în ciuda faptului că nu mulți au crezut în relația lor, la început, iată că Alex Velea și Antonia au reușit să treacă peste toate părerile celor din jur și să demonstreze că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„În anii ăștia am înțeles că trebuie să accept și mesajele negative din online și să merg mai departe. Nu e tocmai simplu, dar fiecare are dreptul la opinie, fiecare are o părere”, a spus artistul la emisiunea online a lui Mihai Bobonete și Costi Diță.

Mai mult de atât, Alex Velea a dezvăluit că deși se consideră un norocos că o are alături de el pe cea mai frumoasă femeie din țară, nu doar aspectul este cel care contează în consolidarea unei relații. Artistul a mărturisit că atuurile fizice, Antonia deține și un caracter excepțional cu care l-a cucerit iremediabil. 

„Sunt norocos. E foarte frumos să stau în casă cu Antonia, doar că nu la frumusețe se rezumă tot ce avem unul pentru celălalt. Da, e o femeie frumoasă, dar dacă era cicălitoare nu cred că puteam să ne înțelegem în felul ăsta sau nu rezistam atât timp. Pentru că și eu sunt o persoană dificilă. Am avut noroc amândoi. Ne-am potrivit”, a mai dezvăluit Alex.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest