A dezgropat-o înainte de pomană. Soțul Corneliei Catanga, mărturisiri exclusive la Antena Stars: „I-am îndeplinit dorința, acum sigur e fericită!”

 

La data de 26 martie s-a împlinit un an de la moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu i-a făcut pomană, dar înainte a deshumat-o!

 

Văduvul Corneliei Catanga vrea să se știe cu sufletul împăcat, că i-a îndeplinit una dintre ultimele dorințe ale artistei: să aibă un mormânt la înălțimea numelui și a valorii ei. Drept pentru care, după ce i s-a aprobat deshumarea trupului neînsuflețit, acesta a trecut la fapte și l-a introdus în noul cavou. Lucrarea funerară nu este încă încheiată, dar Aurel Pădureanu e convins că inclusiv fosta soție va fi fericită să-și doarmă somnul veșnit în locul respectiv.

 

În exclusivitate la Antena Stars, văduvul a povestit cum s-au derulat lucrurile: "Am dezgropat-o și am făcut cavoul, acum aștept să vină să-l îmbrace în marmură. I-am îndeplinit dorința, gata, acum sigur e fericită. (...) Eu simt o durere mare, nu pot să cred că a trecut un an și că ea este acolo, sunt distrus de durere, dar ei nu-i place să fiu așa, vrea să fiu bun și fericit",

 

Totuși, bărbatul mai are o amărăciune în suflet, faptul că la pomenirea de un an nu a venit nimeni. Dacă până acum, cât trăia artista, erau înconjurați de numeroase persoane dragi, situația s-a schimbat radical de când aceasta a trecut la cele sfinte, astfel că înclusiv la parastasul de un an, a fost doar el și familia.

 

"Pe 25 i-am facut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu mi vine sa cred ca este acolo. (...) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate. Ea era extraordinar de dichisită. Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat tot. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat", a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest