A dezvăluit secretul! De ce Anca Serea a ales ca numele copiilor ei să se termine în litera „H”

 

Anca Serea este mămica eroină din showbiz-ul autohton! Cu o viață la care unii doar visează, vedeta are șase copii și un partener care ar face orice pentru ea, împreună creând un portret de familie perfect! Chiar și așa, există un detaliu care a atras atenția tuturor legat de numele copiilor săi! De ce ce numele lor se termină în litera „H”?

Anca Serea este mândră din cale-afară de familia ei! Și are și motive! Toți cei șase copii ai săi sunt frumoși foc și sănătoși, asa că ori de câte ori are ocazia se laudă cu cei pe care i-a adus pe lume. Vedeta are doi copii cu fostul soț, răpossatul Filip Poplingher: David și Sarah, iar cu Adi Sînă îi are pe Noah, Ava, Moise și Leah.

De ce a numele copiilor săi se termină în litera „H”

Anca Serea a dezvăluit că numele copiilor săi sunt nume biblice, iar fetițele sale au câte două prenume. Se pare că dorința vedetei a fost ca apelativele copiilor săi să fie din același registru, motiv pentru care le-a ales pe cele cu „h” la sfârșit.

„Am vrut ca numele de Leeah să fie din același registru ca și al fraților ei. Este un nume biblic, cu litera H la sfârșit, ca și Sarah și Noah.“ „Când David și Sarah erau mici, erau pasionați de Star Wars. Și de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Suntem siguri 99,9% că numele va rămâne acesta. Fetele au câte două nume – Sarah mai este și Anouk, iar Ava mai este și Stephanie“, a spus Anca Serea pentru Unica.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest