A fi sau a nu fi la dietă de sărbători? Ce mănâncă vedetele noastre de Crăciun

 

Sarmale, caltaboşi, pomana porcului, cozonac. Sunt numai câteva dintre bunătăţile pe care românii le au pe masa de Crăciun. Dar ce facem excesele culinare? Vedetele mănâncă sau se abţin? E mai importantă silueta sau tradiţia?

Bianca Drăguşanu nu mănâncă prăjit, sărat şi deloc carne de porc. Prin urmare, doamna Madi i-a pregătit un meniu special numai şi numai pentru ea. Bianca va înlocui preparatele tradiționale cu supă de pui, carne fiartă de pui, peşte la cuptor și salată de crudităţi.

Frumoasa Mirela Stelea a găsit o cale de mijloc. Consumă preparate tradiţionale, dar cu moderaţie, iar a doua zi va semna condica, obligatoriu, la sala de fitness. Mirela s-a delectat cu piftie de curcan, salată de boeuf cu maioneză, șorici, sărmăluțe cu ciuperci, orez și pătrunjel.

De când a devenit pesco-lacto-ovo-vegetariană, cântăreața Annes nu mai pune gura pe carne, cu atât mai mult, pe carnea lui Ghiţă. Aşadar, pentru masa festivă de sărbători, îi este de ajuns o plăcintă cu vişine şi o salată de morcov cu măr.

Singura care va face un compromis este Gina Pistol. De sărbători, ea mănâncă tot ce-i pofteşte inimioara şi nu se abţine de la nimic.

"O să mănânc orice, evident, din bucătăria românească. O să mă porcesc maxim şi apoi o să-mi pară rău că am mâncat aşa ceva", a spus Gina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest