A fost mutilată de iubit cu copilul de faţă! Adina Halas, impresionată până la lacrimi: "Dacă vi s-a întâmplat o dată, 99,99% se va întâmpla şi a doua oară!"

 
+3 click pentru
galerie

O mamă din Dâmboviţa era să-şi piardă viaţa de dragul copilului ei. A fost bătută cu bestialitate de iubitul ei recidivist, după ce a acceptat să se întoarcă la el. Tânăra de 28 de ani voia ca fiul ei să crească alături de ambii părinţi aşa că i-a mai dat bărbatului o şansă. Dar asta aproape că a omorât-o. Ionela e acum desfigurată şi are tot trupul plin de răni.

Adina Halas şi psihologul Cristina Zaharia au fost invitate să comenteze acest caz în platoul jurnalului "Star Magazin", de la Antena Stars.

"Da mi-au dat lacrimile. Mi se pare revoltător, de fiecare dată când văd astfel de ştiri, e normal să mă impresioneze. Mă revoltă faptul că i se întâmplă asta unei femei. Nu mai spun de faptul că un copil trebuie să asiste la aşa ceva, mi se pare îngrozitor. Le spun tuturor femeilor dacă vi s-a întâmplat o dată, să primiţi o palmă, 99,99% se va întâmpla şi a doua oară. Nu vă jucaţi cu vieţile copiilor voştri," a spus Adina Halas.

"Mi-au venit la cabinet femei cu un ochi scos, cu fractură de femur, iar scuza supremă este: "avem copii!". Este imposibil să lucrezi cu astfel de femei care cred că sunt bătute, dar şi iubite în acelaşi timp. Doamnelor, dacă există iubire, nu trebuie să fiţi agresate sau abuzate," a declarat Cristina Zaharia.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest