A fost operată pe viu! Elena Merișoreanu, mărturii șocante despre ce i s-a întâmplat! "Auzeam fierăstrăul cum mă taie"

 

Elena Merișoreanu a fost operată, recent, la picior, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă de ani întregi. Artista suferă de artroză, iar intervenția chirurgicală nu mai putea fi amânată.

Contactată de reporterii Antena Stars, Elena Merișioreanu a dezvăluit că acum se află într-o perioadă de recuperare, iar starea sa de sănătate este mult mai bună, dar intervenția chirurgicală nu a fost deloc una ușoară, mai ales că situația ei ajunsese atât de gravă încât nici nu mai putea să calce.

„Am fost operată acum o lună și jumătate la picior, așa că, trebuia să stau trei luni, să nu fac efort, să nu merg decât după trei luni, așa că oricum eu aș fi stat că n-aș fi putut pleca nicăieri. Îmi făceam atât de multe probleme pentru că aveam pe Valea Prahovei două evenimente de Paște și mă gândeam cum să fac să o anunț pe impresară că nu pot să merg. Și nu a mai fost nevoie pentur că a venit epidemia asta nenorocită care ne-a blocat pe toți în casă.” a spus Elena Merișoreanu.

Dar nu este prima dată când Elena Merișoreanu a ajuns pe masa de operație pentru că nu a respectat indicațiile medicilor. Astfel că ultima intervenție suferită a fost pe viu, după ce a refuzat să mai facă anestezie generală, dat fiind că mai fusese anesteziată total, destul de recent.

„Au spus să fiu mai atentă că nu mă vor mai opera. Mi-au spus că dacă nu fac pauză, ar trebuie să mă dau chiar acum de pe masa de operația. Și acum o țin că trebuie să o țin. M-a întrebat anestezista dacă vreau anestezie generală sau rahianestezie. Iar in ultimul moment am zis rahianestezie. Am auzit tot, dar nu am simțit durere. Eu vorbeam cu ei, mai spuneam câte o glumă și auzeam fierăstrăul ăla cum taie” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest