A fost sau nu Alex Bodi susținut financiar de Daria Radionova? „Nu vreau să fiu perfid sau ipocrit”/ VIDEO

 

Ultimele declarații făcute de Daria Radionova în ceea ce privește despărțirea de Alex Bodi a stârnit un val de controverse. Rusoaica a mărturisit că din dragoste pentru afacerist a renunțat la toate afacerile pe care le avea, dar chiar și așa, l-a susținut din toate punctele de vedere pe acesta: inclusiv financiar. Ce a spus Alex Bodi despre acest lucru?

Alex Bodi i-a dat replica Dariei Radionova, după ce în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, aceasta a spus că de multe ori și-a oferit ajutorul financiar, în momentele în care afaceristului nu îi mergea deloc bine.

Alex Bodi a recunoscut că fosta iubită a vrut să îl ajute, gest pentru care îi este recunoscător, însă a ținut să precizeze că nu a văzut niciodată vreun ban de la rusoaică, iar asta pentru că nu a vrut să accepte niciodată ajutor financiar din partea acesteia.

Cât despre cât de afectat este de separarea de Daria Radionova, Alex Bodi a mărturisit că nu suferă și nici nu se poate pronunța în ceea ce privesc sentimentele pe care i le poartă, dar chiar și așa, nu poate uita toată susținerea morală de care a avut din partea rusoaicăi în ultima perioadă grea din viața lui.  

„Nu există suferinţă. Nici nu vreau să fiu perfid sau ipocrit să zic că a fost ceva care se şterge cu buretele. Nu. Este o femeie ok, sufletistă, chiar am avut o impresie super bună despre ea. Mi-a fost alături, m-a susţinut. S-a interpretat că m-a susţinut ea financiar. Niciodată. Mi-a oferit într-adevăr ajutorul, dar nu am avut nevoie nici de un euro, nici de la ea, nici de la nimeni. Chiar vreau să subliniez. (...)  Nu cred că pot să spun lucrul acesta (n.r. răspunsul lui Bodi după ce a fost întrebat dacă o mai iubește pe Daria)”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest