A ieşit la iveală! Din ce cauză a murit partenerul de viaţa al Mariei Cârneci VIDEO

 

Clipe teribile pentru Maria Cârneci! Cel cu care şi-a unit destinul în faţa lui Dumnezeu şi care i-a fost alături la bine şi la greu, Romulus Petrescu a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Mai jos vă prezentăm motivul pentru care partenerul de viaţa al îndrăgitei artiste a decedat, cât şi amănunte despre ce se întâmplă cu celebra interpretă de muzică populară, la ora actuală.

Maria Cârneci trece prin cea mai grea încercare din viaţa ei. În cursul zilei de luni, soţul acesteia a trecut în nefiinţă, după ce o bună bucată de timp s-a luptat cu o boală necruţătoare. Bărbatul avea probleme grave de sănătate de mai mulţi ani, iar în ultimele nouă luni de viaţă, acestea s-au agravat. În urmă cu câteva luni, soţul artistei a suportat o intervenţie chirurgicală dificilă şi întreaga familie a sperat că tratamentele vor da rezultatele sperate, însă lucrurile nu au stat deloc aşa. Din cauza unor complicaţii apărute în timpul şi după operaţie, trupul deja slăbit din cauza afectiunii de care suferea, a cedat.

Aşadar, trupul neînsufleţit al artistului a fost depus, în cursul zilei de marţi, la Capela Cimitirului din Pipera, iar înmormântarea va avea loc în decursul zilei de miercuri. Maria Cârneci şi fiul ei, Eduard, trec prin cele mai grele momente, având în vedere că acum se ocupă de organizarea înmormântării omului care a fost întotdeauna aproape şi i-a sprijinit.

Ori de câte ori a fost intervievată, Maria Cârneci a vorbit la superlativ de soţul ei şi a avut numai cuvinte de laudă. După o relaţie de 36 de ani, după cum chiar ei povesteau, în urmă cu ceva timp, cel mai mare cadoul oferit de viaţă pentru ei a fost chiar fiul lor, Eduard. Însă un alt moment de fericire absolută a fost acela atunci când rodul dragostei lor s-a căsătorit şi au devenid bunici pentru prima dată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest